a kálium és a nátrium-foszfát

Terápiás Osztály: foszfátkiegészítőt

Használja a kálium és a nátrium-foszfát

kálium és nátrium-foszfát csak orvosával receptet.

Ha szed ez táplálék-kiegészítő nélkül kapható, figyelmesen olvassa el és kövesse óvintézkedéseket a címkén. Mert ezt a kiegészítést, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a kálium és a nátrium-foszfát, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították specifikus gyermekgyógyászati ​​problémákat, amelyek korlátozzák a hasznosságát foszfa 250 ™ Semleges gyermekek 4 éves és annál idősebb. Azonban biztonságosságát és hatásosságát nem igazolták alatti gyermekek 4 éves korig.

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatását foszfa 250 ™ Semleges geriátriai betegekben.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha Ön ezt a táplálék-kiegészítő, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használat előtt a kálium és a nátrium-foszfát

Ezzel a táplálék-kiegészítő minden a következő gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt étrendi kiegészítő vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a táplálék-kiegészítő minden a következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a táplálék-kiegészítő minden a következő gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a készítmény alkalmazásával táplálék-kiegészítő. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Vegyük a kálium és a nátrium-foszfát pontosan az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg gyakrabban, és ne vigye hosszabb ideig, mint az orvos rendelt.

A tablettát egy teljes (8 uncia) pohár vizet. Vedd étkezések és lefekvés előtt, kivéve, ha azt orvosa másképpen.

Ha szed alumínium, magnézium, vagy kalcium tartalmú savlekötők, nem veszik őket egyszerre, hogy vegye a kálium és a nátrium-foszfát. Ez tartja a foszfát kiegészítés megfelelő működését.

Az adagot a kálium és a nátrium-foszfát különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. Az alábbi információ csak az átlagos dózisokat a kálium és a nátrium-foszfát. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot a kálium és a nátrium-foszfát, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy folytatni kell, hogy vegye. A vérvizsgálat lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Ha már van a vesekő, akkor adja át a régi köveket, amikor elkezdi használni a gyógyszert.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Helyes használata a kálium- és nátrium-foszfát

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

Óvintézkedések használat közben a kálium és a nátrium-foszfát

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Hipofoszfatémia ergokalciferol, vitamin, D2, Drisdol, kálium-foszfát, PHOS-nak, K-Phos Semleges

Vizelet savasodás C-vitamin, az aszkorbinsav, Ester-C, foszfa 250 Semleges, kálium-foszfát / nátrium-foszfát, Sunkist C-vitamin, PHOS-nak, K-Phos Semleges

 vagy csatlakozz a kálium-foszfát / nátrium-foszfát támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

kálium és nátrium-foszfát Side Effects

kálium-foszfát / nátrium-foszfát