almasav: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások és figyelmeztetések

(-) – Almasav, (+) – almasav, (R) -Hydroxybutanedioic-sav, (S) -Hydroxybutanedioic Acid, 2-hidroxi-sav, D-almasav, L-almasav, malát.

Az almasav egy kémiai megtalálható egyes gyümölcsök és borok. Arra használják, hogy a gyógyszert; Az emberek almasav szájon át fáradtság és a fibromyalgia; Élelmiszerekben, almasav alkalmazunk egy ízesítőszert, hogy az élelmiszer egy fanyar íz; A gyártás, almasav használunk a savasság beállításához kozmetikumok.

Az almasav részt vesz a Krebs-ciklus. Ez egy olyan folyamat, a szervezet használ, hogy az energia.

Elegendő bizonyíték fo; Fáradtság; fibromyalgia; Egyéb feltételek. Több bizonyítékra van szükség, hogy értékelje a hatékonyságát almasav e célra.

Az almasav valószínűleg biztonságos, ha szájon át az élelmiszer mennyiségben. Nem ismert, ha almasav közben biztonságos venni, mint a gyógyszer. Almasav okozhat a bőrön és a szem irritációt; Különleges óvintézkedések és figyelmeztetések: Terhesség és szoptatás -feeding: almasav valószínűleg biztonságos, ha szájon át az élelmiszer mennyiségben. Nem tudunk eleget a biztonsági almasav terhesség alatt és szoptatás -feeding ha használják a gyógyászatban. Legyen a biztonság kedvéért, és ne nagyobb mennyiségben, mint ami normális körülmények között található élelmiszer; Alacsony vérnyomás: almasav esetleg csökkentik a vérnyomást. Elméletileg, az almasav, nagyobb a veszélye a vérnyomás túlságosan lecsökkenjen az emberek hajlamosak az alacsony vérnyomás.

Jelenleg nincs információ almasav interakciók

A megfelelő adag almasav több tényezőtől függ, mint például a felhasználó korától, egészségi állapotától, és számos más körülmények között. Ekkor nincs elég tudományos információ meghatározásához szükséges dózistartományban almasav. Ne feledje, hogy a természetes termékek nem mindig feltétlenül biztonságosak és dózisok fontos lehet. Ügyeljen arra, hogy kövesse a vonatkozó utasításokat a termék címkéjét és forduljon gyógyszerészéhez vagy orvos vagy más egészségügyi szakember alkalmazása előtt.

Referenciák

Elektronikus Code of Federal Regulations. Cím 21. rész 184 – Közvetlen élelmiszer-anyagok megerősítette általánosan biztonságosnak elismert. Elérhető: http://www.ecfr.gov/cgi-bin/text-idx?c=ecfr&sid=786bafc6f6343634fbf79fcdca7061e1&rgn=div5&view=text&node=21:3.0.1.1.14&idno=21#se21.3.184_11069.

Fiume, Z. zárójelentés biztonsági értékelésére almasav és nátrium-malát. Int J Toxicol 200; 20 Suppl 1: 47-55.

Gardner WH. “5. fejezet: acidulants az élelmiszer-feldolgozás.” CRC Handbook of élelmiszer-adalékanyagok, Second Edition, Volume 1. Ed. Furia TE. Boca Raton, FL: CRC Press LLC, 1968.

Jensen WB. Az eredete a nevét almasav, maleinsav és malonsavat. J. Chem Educ 200; 84 (6): 924.

Kelebek H Selli S Canbas A. Cabaroglu T. HPLC meghatározáshoz szerves savak, cukrok, fenol kompozíciók és antioxidáns kapacitását narancslé, narancs készült bor török ​​cv. Kozan. MicroChem J 200; 91 (2): 187-192.

Saleem R, Ahmad M, Naz A, et al. Vérnyomáscsökkentő és toxikológiai tanulmány a citromsav és egyéb alkotórészek Tagetes patula gyökereit. Arch Pharm Res 200; 27 (10): 1037-1042.

Természetes gyógyszerek átfogó adatbázis fogyasztói Version. lásd természetes gyógyszerek átfogó adatbázis Professional verzió. ÂTherapeutic Research Kar 2009.

Volt. Ginseng, C-vitamin, Depresszió