átalvási mellékhatások: túl sok alvás káros?

Alvászavar Trends

 archívumok tartalmát 2 év után, hogy biztosítani tudjuk az olvasók könnyen megtalálják a legidőszerűbb tartalom; Ahhoz, hogy megtalálja a legfrissebb információkat, kérjük, adja meg a téma érdekes a keresési mezőbe.

Amikor aludni, lehet túl sok a jóból? Igaz, egy jó éjszakai alvás elengedhetetlen az egészséghez. De oversleeping összefüggésbe hozták számos egészségügyi problémák, mint a cukorbetegség, a szívbetegség és a halálozás kockázata megnövekedett.

Amikor a fia volt óvodai, Cynthia Chin-Lee emlékszik tanár azt mondja, elaludni közben játékidő. Most, 10 éves Joshua lehetetlen, hogy felrázza a reggel, mondván: “Azt kell aludni még 10 percig. Hagyjuk békén .; Joshua tűnik fáradtnak, ő táskák a szeme alatt, és ő nem ment jól az iskola magyarázza Chin-Lee, 53, a vezetője egy szoftverfejlesztő cég Palo Alto, Kalifornia. Chin-Lee férje volt egy elmélete: Lehet, hogy a fia volt az alvási apnoe, olyan állapot, amelynél a férje volt az utóbbi időben …

Az alvás mennyisége van szüksége jelentősen változik során az életben. Attól függ, hogy az életkor és aktivitás szintje, valamint az általános egészségügyi és életmódbeli szokások. Például időszakokban stressz vagy betegség, úgy érezheti, nagyobb szükség van alvás. De bár az alvás igényei eltérőek idővel és személyenként, a szakértők általában azt javasolják, hogy a felnőttek aludni hét-kilenc órát minden éjjel.

Azoknak az embereknek, akik szenvednek a aluszékonyság, átalvási valójában egy betegségnek. Az az állapot okozza az emberek szenvednek a szélsőséges álmosság a nap folyamán, ami általában nem enyhül szundikált. Azt is okoz őket aludni szokatlanul hosszú ideig éjjel. Sokan hypersomniát tapasztalata a szorongás, az alacsony energia és memória problémák miatt ezek szinte mindig szükség van alvás.

Obstruktív alvási apnoe, a betegség, ami miatt az emberek abba a légzés alvás közben egy pillanatra is vezethet, hogy nagyobb szükség van alvás. Azért, mert ez megzavarja a normális alvási ciklust.

Persze, nem mindenki, aki oversleeps egy alvászavar. Egyéb lehetséges okai közé tartozik az átalvási bizonyos anyagok használatának, mint az alkohol és egyes vényköteles gyógyszereket. Egyéb egészségügyi feltételek, beleértve a depressziót okozhat az emberek elalszik. És aztán vannak olyanok, akik egyszerűen csak szeretnék aludni sokat.