áttekintés – csípő

Rochester, Minnesota, és a Phoenix / Scottsdale, Arizona, közé tartozott a legjobb kórházak ortopédiai az US News & World Report. Jacksonville, Florida, van rangsorolva a legjobban teljesítő Ortopédiai az US News & World Report.

Hip dysplasia az orvosi kifejezés a hip socket, hogy nem fedezi a labdát része a felső comb. Ez lehetővé teszi, hogy a csípőízület váljon részlegesen vagy teljesen kificamodott. A legtöbb ember a csípő születnek a feltétel.

Az orvosok ellenőrizni fogja a gyermeket jeleit csípő röviddel a születés után és közben jól baba látogatást. Ha csípő diagnosztizálják korai csecsemőkorban, puha merevítő általában megoldja a problémát.

Ha csípő diagnosztizálnak után 2 éves kor, műtétre lehet szükség, hogy mozog a csontokat a megfelelő pozíciót a sima ízület mozgását.

Enyhébb esetekben a csípő nem indul el a tüneteket okozó, amíg egy személy egy tinédzser vagy fiatal felnőtt. Csípő károsíthatja a porc bélés a közös, és ez is fáj a puha porc (labrum), hogy felni a foglalat része a csípőízület. Ezt nevezik a hip labral szakadás.

Tudja meg, miért a legjobb hely a gondozás.