áttétes pikkelyes nyaki rák okkult elsődleges kezelés (pdqто): [], vízkezelési lehetőség áttekintése

Vannak különböző típusú kezelés betegek metasztatikus pikkelyes nyaki rák okkult primer.

Ez a kiegészítő és alternatív gyógyászat (CAM) információk összefoglaló áttekintést ad a Gonzalez rend, mint a kezelés rákban szenvedők számára. Az összefoglaló tartalmazza a rövid története a tudomány és ellátási filozófiák, amelyek befolyásolták fejlesztés a rend, a kutatási eredmények és a klinikai vizsgálatok, és a mellékhatások, amelyeket ezzel kapcsolatos kezelési megközelítés; Ez az összefoglaló tartalmazza a következő kulcsfontosságú információt megkaphat; A Gonzalez rend komplex rákkezelés …

Kétféle standard kezelést alkalmaznak

Sebészet

Műtét lehetnek nyaki dissectio. Vannak különböző típusú nyaki dissectio, mennyisége alapján a szövet, hogy eltávolítják.

Még ha az orvos eltávolítja a rák látható idején a műtét, néhány beteg adható sugárkezelés a műtét után, hogy megöli a rákos sejteket, hogy marad. A kezelés a műtét után, hogy csökkentse annak kockázatát, hogy a rák vissza fog térni, az úgynevezett adjuváns terápia.

Sugárkezelés

Sugárkezelés a rák kezelésére használó nagy energiájú röntgen-vagy más típusú sugárzás megöli a rákos sejteket, vagy tartsa őket a nő. Kétféle sugárkezelés. Külső sugárkezelés használ a gép a testen kívül, hogy küldjön sugárzás felé a rák. Belső sugárkezelés használ radioaktív anyagot zárt a tűk, magvak, vezetékek, vagy a katéter, amelyek helyezett közvetlenül vagy annak közelében a rák.