csontritkulás okoz: a kalcium hiánya és a testmozgás, a dohányzás, és így tovább

Ön keres, mi okozza a csontritkulás? Lehet, hogy meglepett, hogy megtanulják, hogy számos tényező hozzájárul a feltételt. Például egy csökkent ösztrogénszint a menopauza egyik oka. Van is egy genetikai komponens. Ha az anyám és nagyanyám volt a csontritkulás, az esélye nagyobb, hogy kialakul is.

Bár a csontritkulás nem lehet fordítani, meg lehet előzni és kezelni a különböző módon; Van kalcium és D-vitamin, mind a legfontosabb, hogy a csontok egészségének. A testmozgás másik fontos része erősítése csonttömeg. Vannak gyógyszerek a piacon, hogy a lassú csontritkulás és még ígéretes épület új csont; vesz egy pillantást.

Gyermek- és serdülőkorban, a szervezet folyamatosan lebontja az elöregedett csontot, és újra felépíti az új csont. Teszi ezt a folyamatot nevezzük “átalakítás”. Ez idő alatt, a test épít több csont, mint azt eltávolítja, és így a csontok növekedését, és kap erősebb.

Gyakran hallani, hogy mennyire fontos a nők számára, hogy elég kalciumot. De ez éppen olyan fontos – talán még fontosabb -, hogy a gyerekek és a tizenévesek kap elegendő csont-növelő kalciumot. Az is fontos, hogy számukra a napi építeni az erős csontok.

A legtöbb nő, a teljes összeg a csont csúcsok valahol közötti korosztály a 25 és 30. Előfordulhat csúcs még hamarabb bizonyos nők, attól függően, hogy a kockázati tényezők a csontritkulás.

Ha a teljes összeg a csont csúcsok, a dagály fordul. Egy bizonyos ponton, általában körülbelül 35 éves, nő kezdi elveszíteni a csont.

Míg néhány csontot el minden évben, ez az arány a csontvesztés megemelkedhet az öt és 10 év közötti menopauza után. Ezután néhány évig, a bontást a csontállomány sokkal nagyobb ütemben, mint az épület az új csont. Ez az a folyamat, amely végül okoz csontritkulás.

Ez idő alatt, bár a csontok még mindig elég erős ahhoz, hogy megakadályozza a szokatlan törések, és még semmi jelét, hogy figyelmeztesse a betegség, csontvesztés is kimutathatóvá válnak a csontsűrűség vizsgálat.

Igen. Men kap osteoporosis. Tény, hogy mintegy 2 millió feletti férfiak 65 éves korára csontritkulás. A csontritkulás általában később kezdődik, és lassabban férfiak. Mégis, a csontritkulás a férfiak ugyanolyan bénító és fájdalmas, mert a nők.