Egyéni IVF következő termékenységi problémák

Clare Dando azt mondták, ő volt valószínű, hogy a gyerekek nélkül IVF. A kezelés után szült Alexander. De csak néhány hónappal később, a lány terhes lett megint természetesen.

“Azt tanácsolom, más nők és partnereik, hogy az életmód egészséges, mint lehetséges, mielőtt azok keresnek segítséget meddőség.

Én csak 31, amikor először kezdett próbál a baba, így amikor nem voltam terhes, miután közel egy éve, úgy éreztem, hogy valami nincs rendben.

Clare meglátogatta orvos, aki “nagyon szimpatikus”, és futott néhány tesztet.

termékenység tesztek

A férjem sperma teszt normális volt, de a vérvizsgálat azt javasolta, hogy én ovulating kiszámíthatatlanul, ezért átadták a termékenységi klinikán a helyi kórházban.

Clare-nek több vizsgálatot a kórház termékenységi klinikán, de nem volt világos, hogy miért nem volt teherbe. “Nagyon túlsúlyos idején. Tudtam, hogy ez hatással lehet a termékenységre, ezért megfogadta, hogy lefogy, hogy lássa, hogy segítene.

Sikerült elveszíteni hat kő négy hónap, és a férjem és én kezeljük magunkat egy szép hosszú nyaralás Új-Zélandon. A visszatérő, mentem vissza a termékenységi klinikán, és elkezdett Clomid – egy termékenységi gyógyszer, amely növeli a peteérést.

Úgy éreztem szörnyű szedése Clomid. Én könnyes és feszült egész idő alatt. Dolgoztam tanárként egy általános iskolában, és nem volt könnyű vigyázott osztályába kisgyermekek minden nap, míg az érzés, hogy én éppen sírva fakadt.

Három hónap után, Clare nem tudott szembe figyelembe Clomid többé. Volt egy erős érzés, hogy ez így nem fog működni.

Ekkor már három éve, mióta először kezdett próbál a baba. A kinevezések a termékenységi klinikán volt hat hónapos időközzel. Semmi sem működik, és ő sem lesz fiatalabb, ezért Clare és férje konzultált saját termékenységi klinikán.

Blokkolt petevezető

Az egyik az első tesztek az volt, hogy nézd meg a petevezető. Kiderült, hogy az egyik teljes mértékben blokkolt volt, és a másik csak egy volt apró nyílást. A Clomid volt időpocsékolás.

Az orvos azt mondta, hogy a legjobb esélye, hogy a baba volt a IVF, így elkezdtem az első kísérlet szinte azonnal.

A kezelés stresszes, de egyszerű, és nem volt kilenc összegyűjtött tojásokból, amelyből előállított négy jó embriók. Két ültettünk és két befagyasztása.

Pár héttel később voltam dobva, hogy megtudja, hogy terhes vagyok, csak felfedezni a hét hetes vizsgálat, hogy én már egy vetélés. Ez volt pusztító. A férjem és én úgy döntöttünk, hogy egy kis időt.

A második kísérlet IVF is végződött vetélés. A harmadik kísérlet, csak egy embriót hoztak létre. Mi felolvasztott két embrió származott az első próbálkozás, de mindketten meghaltak, tehát csak egy embriót át. A siker esélye nem volt magas.

Terhesség után IVF

Ismét estem teherbe. Ez fantasztikus hír, de aggódtam a terhesség alatt, hogy valami baj, különösen, ahogy vérzett minden héten az első három hónapban. Mi nem is készít egy óvoda vagy vásárolni baba felszerelés, mert úgy gondoltuk, hogy lenne egy rossz ómen.

Kilenc hónappal később, 2008 júniusában, a gyönyörű kisfiú Alexander született.

Amikor éppen nyolc hónapos, Clare rájött, hogy terhes volt megint. Szinte hihetetlen, de a lány természetes fogant. Baba Michael született 2009 októberében.

Clare tanácsát, hogy más nők nehezen elképzelni, hogy amellett, hogy a kulcs a vizsgálatok, a kezelés megkezdése előtt.

Három évig tartott, hogy megtudja, hogy a csöveket blokkolt. Egy korábbi diagnózis volna megmentett egy csomó időt, aggodalom és a szükségtelen kezelés.

Azt is tanácsolja a többi nő, és partnereik, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az életmód az egészséges, mint lehetséges, mielőtt azok keresnek segítséget meddőség.

Ez azt jelenti, a dohányzás abbahagyása, csökkentésével alkoholfogyasztás és a vesztes túlsúly. Akkor tudod, hogy kész az összes akkor, mint egy pár, hogy javítsa a termékenység előtt az orvosi szakma segít.

Több információ

Információ: IVF

Van IVF az Ön számára?

Tervezés egy egészséges terhesség

Szolgáltatások az Ön közelében

Szolgáltatások

Elhelyezkedés

Ismerje meg a menstruációs ciklus

Megtudni, hogy mi történik, beleértve az ovuláció, a határidők és a termékeny időszak

Termékenységi problémák hagyhatnak érzelmileg üríteni. Tudja meg, hogyan kaphat támogatást

Támogatás, ha a termékenységi problémák