felkészülés a találkozó – Blastocystis hominis fertőzés

Amit megtehetsz

Mit várnak el az orvos

Mit lehet tenni az időközben

Akkor valószínűleg először látni az elsődleges orvos. Azonban néhány esetben, amikor telefonál, hogy hozzanak létre egy találkozót, akkor lehet hivatkozni, hogy egy fertőző betegség, vagy szakember, aki specializálódott emésztőrendszeri zavarok (gasztroenterológus).

Mivel a kinevezések lehet rövid, ez egy jó ötlet, hogy jól felkészült a kinevezést. Itt van néhány információ, melyek segítségével kész a kinevezése, és mit várnak el az orvos.

Készít egy listát a kérdés segíthet a legtöbb idejét az orvosával. Néhány alapvető kérdést, hogy kérdezze meg orvosát a

Amellett, hogy a kérdésre, hogy már kész kérdezze meg orvosát, ne habozzon feltenni további kérdéseket során a találkozó.

Orvosa valószínűleg kérdezni néhány kérdést. Hogy kész válaszolni rájuk fenntarthatja ideje megy át minden pontot szeretne több időt tölteni a. Orvosa kérheti

Ha a tünetek kapcsolódnak Blastocystis, akkor menj el a saját, mielőtt még orvosát. Ügyeljen arra, hogy maradjon a jól hidratált időközben. Orális rehidratáló oldatok – keresztül elérhető drogériákban és egészségügyi intézmények világszerte – hatékonyan helyettesíthetik elvesztett folyadékot és elektrolitokat.

Ha orális rehidratáló megoldás nem áll rendelkezésre, akkor lehet, hogy a saját kombinálásával 5 csésze (kb 1 liter) a palackozott vagy forralt vizet, 6 csapott teáskanál (kb 34 gramm) asztali cukor és 1/2 csapott teáskanál (kb 3 gramm ) asztali sót.

Hasmenés elleni gyógyszerek általában nem javasolt, mert lehet, hogy néhány hasmenéses megbetegedések rosszabb.