felkészülés a találkozó – neuroblasztóma

Hogy egy találkozót a háziorvos vagy a gyerekorvos, ha gyermekének bármilyen jelek vagy tünetek aggasztja Önt. Lehet hivatkozni, hogy egy orvos, aki specializálódott emésztési problémák (gasztroenterológus), légzési problémák (tüdőgyógyász), vagy befolyásoló problémák agyat és az idegrendszert (neurológus).

Amit megtehetsz

Mit várnak el a gyermek orvosa

Mivel a kinevezések lehet rövid, és mert sokszor sok földi fedezésére, ez egy jó ötlet, hogy jól felkészült a gyermek találkozó. Itt van néhány információ, hogy segítsen felkészülni, és mit várnak el a gyermek orvosa.

Idejét meg gyermeke orvosával korlátozott, ezért készít egy listát a kérdés segít, hogy a legtöbb idejét. Sorolja fel kérdéseket a legfontosabb a legkevésbé fontos abban az esetben, lejár az idő. Mert neuroblasztóma, néhány alapvető kérdést, hogy kérdezze meg gyermeke orvosát közé

Amellett, hogy a kérdésre, hogy már kész kérdezze meg gyermeke orvosát, ne habozzon feltenni kérdéseket bármikor nem értesz valamit.

A gyermek orvos valószínűleg kérdezni néhány kérdést. Hogy kész válaszolni rájuk több időt, hogy fedezze pontot szeretne foglalkozni. A gyermek orvosa kérheti