fenilefrin és a keterolak szemészeti

Terápiás Osztály: pupillatágító-Cycloplegic

Használja a fenilefrin és a keterolak

Farmakológiai Osztály: NSAID

Kémiai Osztály: Ecetsav (osztály)

fenilefrin és a keterolak kell adni csak vagy közvetlen felügyelete alatt a szem orvost.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert fenilefrin és a keterolak, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a fenilefrin és a keterolak vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot kor hatásaival ketorolacot és fenilefrin szemészeti oldat a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát ketorolacot és fenilefrin szemészeti oldat az idősek.

Használata előtt fenilefrin és a keterolak

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha kapsz fenilefrin és a keterolak, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Segítségével fenilefrin és a keterolak bármely az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Segítségével fenilefrin és a keterolak bármely az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Segítségével fenilefrin és a keterolak bármely az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a használatát fenilefrin és ketorolac. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Szemorvos kapsz fenilefrin és a keterolak kórházban. fenilefrin és a keterolak fecskendeznek be a szemed.

Szemed kezelőorvosa ellenőrizni fogja, szemét szorosan az Ön állapotát a fenilefrin és a ketorolak. Ez az, hogy biztos, hogy megfelelően működik, és nem okoz nemkívánatos hatásokat.

fenilefrin és a keterolak növelheti a vérnyomást. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha homályos látás, szédülés, idegesség, fejfájás, kalapáló a füle, vagy lassú vagy gyors szívverés.

Tájékoztassa orvosát, ha azt tapasztalja, a fényérzékenység fogadása közben a fenilefrin és a keterolak.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Sürgősségi azonnal segítséget, ha az alábbi a túladagolási tünetek jelentkezésekor

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Helyes használata fenilefrin és a keterolak

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

WADA Class WADA doppingellenes Besorolás

A műtét utáni szemgyulladás diclofenac szemészeti, prednizolon szemészeti, a ketorolac szemészeti, Lotemax, Durezol, Prolensa, flurbiprofen szemészeti, Ilevro, Nevanac, Acular, ALREX

Szemészeti Sebészet lidokain szemészeti, Alcaine, Akten, Omidria, Ophthetic, proparakain szemészeti, BSS, Balanced Salt Solution, Endosol Extra

 vagy csatlakozz ketorolac / fenilefrin támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

Óvintézkedések használat közben a fenilefrin és a keterolak

fenilefrin és a keterolak Side Effects

ketorolakhoz képest / fenilefrin szemészeti