fenoxi

Terápiás Osztály: Cardiovascular Agent

Használja a fenoxi

Farmakológiai Osztály: alfa-adrenerg blokkoló

Fenoxi-blokkok hatásait egyes vegyi anyagok a szervezetben. Amikor ezek a vegyi anyagok vannak jelen nagy mennyiségben, az általuk okozott magas vérnyomás.

Fenoxi is fel lehet használni más feltételek kezelőorvosa határozza meg.

Fenoxi csak orvosával receptet.

Ha egy gyógyszer már jóváhagyott marketing egy bizonyos használatra, tapasztalat azt mutatja, hogy ez is hasznos más egészségügyi problémákat. Bár ez a felhasználás nem szerepelnek a termék címkézés, fenoxi használják bizonyos betegeknél a következő orvosi állapot

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert fenoxi, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a fenoxi vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Használata előtt fenoxi

Bár nincs specifikus információ a használatát fenoxi a gyerekek, ez várhatóan nem okoz más mellékhatásokat vagy problémák gyermekeknél, mint ez a felnőtteknél.

Szédülés vagy szédülés nagyobb valószínűséggel fordulnak elő az idősek, akik érzékenyebbek a hatásait a fenoxi. Ezen túlmenően, fenoxi csökkentheti tolerancia hideg hőmérséklet idős betegeknél.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha szed fenoxi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Használata fenoxi bármelyik következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Használata fenoxi bármelyik az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más orvosi problémák használatát érintő fenoxi-benzamin. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Annak érdekében, hogy ne felejtse el bevenni a gyógyszerét, megpróbál bejutni a szokást vesz, hogy ugyanabban az időben minden nap.

A dózis a fenoxi különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos dózisú fenoxi. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot a fenoxi, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a fenoxi megfelelően működik, és hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez különösen magában foglalja a over-the-counter (recept nélkül kapható) Gyógyszerek étvágy szabályozás, asztma, nátha, köhögés, szénanátha, vagy arcüreg problémák, mivel befolyásolhatják a hatása a fenoxi-benzamin.

Fenoxi okozhat néhány ember, szédülést, aluszékonyságot okozhat, vagy csökkenti az éberséget, mint általában. Ez nagyobb valószínűséggel fordul elő, ha elkezdi, hogy vegye, vagy ha megnöveli az gyógyszert szed. Győződjön meg róla, hogy tudja, hogyan reagál a fenoxi mielőtt a volánhoz, gépkezelői, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha szédül vagy tűzött.

Helyes használata fenoxi

Rosszullétet, szédülést, vagy ájulás léphet fel, különösen, ha felkel a fekvő vagy ülő helyzetből. Felállt, lassan segíthet, de ha a probléma továbbra is fennáll, vagy rosszabbodik, kérdezze meg orvosát.

A szédülés, szédülés, vagy ájulás szintén nagyobb valószínűséggel fordul elő, ha alkoholt iszik, állni hosszú ideig, a testmozgás, vagy ha az idő meleg. Amíg szedi fenoxi, legyen óvatos az alkohol mennyisége iszik. Is, extra ápolást sportolás közben, vagy meleg, vagy ha meg kell állni sokáig.

Mielőtt bármilyen sebészeti beavatkozás (fogászati ​​műtét) vagy sürgősségi ellátás, mondja az orvos vagy a fogorvos feladata, hogy használ fenoxi.

Fenoxi okozhatja szárazság a száj, az orr és a torok. Ideiglenes enyhítésére szájszárazság, használat cukormentes cukorkát, vagy gumi, olvad bit jég a szájában, vagy használja a nyál helyettesíti. Ha azonban a szájszárazság tovább több mint 2 hétig, kérdezze meg orvos vagy fogorvos. Folytatva a szájszárazság fokozhatja a fogászati ​​betegségek, köztük a fogszuvasodás, az ínysorvadás, és gombás fertőzések.

A patkányok és egerek, fenoxi azt találták, hogy növeli a malignus tumorok. Nem ismert, ha a fenoxi-növeli az esélyét a tumorok emberben.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Óvintézkedések használat közben fenoxi

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Phaeochromocytoma propranolol, a labetalol, Inderal fentolamin, Trandate, Normodyne Regitine, metirozin, Demser, dibenzilin

fenoxi Side Effects

fenoxi