foszfor: ötletek a krónikus vesebetegség

Foszfor: Tippek a krónikus vesebetegségben

Mi foszfor?

Friss gyümölcsök és zöldségek; A kukorica és a rizs gabona; Rizs tej (nem dúsított); Világos színű szódavíz / pop; Kenyér, tészta, rizs; Otthon főzött jeges tea

A foszfor ásványi, amely segít megőrizni a csontok egészségét. Ez is segít megőrizni a vérerek és az izmok dolgoznak. Foszfor természetesen megtalálható az ételekben gazdag fehérje, mint a hús, baromfi, hal, dió, bab, és a tejtermékek. Foszfor is adunk sok feldolgozott élelmiszerek.

Ha van CKD, foszfor építhet fel a vérben, ami a csontok vékony, gyenge, és nagyobb valószínűséggel törik. Ez okozhat viszkető bőr, csont- és ízületi fájdalom. A legtöbb ember a CKD kell enni élelmiszerek kevesebb foszfor, mint ők használják eszik. Az egészségügyi szolgáltató veled beszélni, hogy egy foszfátmegkötővel étellel együtt, hogy csökkentse a foszfor mennyiségét a vérben.

Foods Alacsonyabb Foszfor

Miért van Foszfor fontos az emberek számára, krónikus vesebetegségben szenvedő?

Foods Magasabb Foszfor

Hús, baromfi, hal; Bran gabona és zabpehely; Tejtermékek; Colas; Bab, lencse, diófélék; Néhány palackozott jeges tea

Hús, baromfi és hal: A főtt részét kell kb 2-3 uncia vagy körülbelül akkora, mint egy pakli kártya .; Tejtermékek: Tartsd részletben 1/2 csésze tej vagy joghurt, vagy egy szelet sajtot .; Bab és a lencse: Adag legyen körülbelül 1/2 csésze főtt bab vagy lencse .; Nuts: Tartsd részletekben körülbelül 1/4 csésze dió.

6 február 2013

Friss és fagyasztott * nyersen húsok és baromfi; Fagyasztott péksütemények; Csirkefalatok; Gabonafélék, müzliszeletek; Sütőipari keverékek; Azonnali pudingok és öntetek

Hogyan lehet Alsó Foszfor My Diet?