hányinger és hányás, 12 éves és idősebb megelőzésére

Élelmiszer-mérgezés az egyik leggyakoribb oka a hányinger és a hányás felnőtteknél. Hogy megakadályozzák az élelmiszer-mérgezés

Növeli az esélyt a egészséges marad a

Segíthet megelőzni az influenza által egyre immunizált influenza vakcina évente, amint az elérhető. A “influenza elleni védőoltás” adott injekció. Ez a forma a vakcina megakadályozza a legtöbb esetben az influenza.

Még ha egy influenza elleni védőoltást nem akadályozza az influenza, a vakcina teheti influenza tünetei enyhébbek és csökken a veszélye a probléma az influenza.

Kövesse az 2-40-140 szabályt. Ne egyen húsok, öntet, saláták, vagy más élelmiszerek, amelyek között tartjuk 40 ° F (4,4 ° C) és 140 ° F (60 ° C) több mint 2 órán keresztül; Legyen különösen óvatos a nagy főtt húsok, például a nyaralás pulyka, ami hosszú időt kihűlni. Vastag részei a hús marad több mint 40 ° F (4,4 ° C) elég hosszú ahhoz, hogy a baktériumok növekedését; Használjon hőmérőt, hogy ellenőrizze a hűtőszekrény. Között kell lennie 34 ° F (1,1 ° C) és 40 ° F (4,4 ° C); Olvassza húsok a hűtőben vagy a mikrohullámú, nem a konyhapulton; Mossa meg a kezét, vágódeszkák, és munkalapok gyakran. Kezelése után nyers húsok, különösen a csirke, mossa meg a kezét és edények elkészítése előtt más élelmiszerek; Az Amerikai Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma (USDA) azt javasolja, hogy újra felmelegít húsok több mint 140 ° F (60 ° C), legalább 10 percig, hogy elpusztítsa a baktériumokat. Még akkor a baktériumok nem kell semmisíteni; Szakács minden eledelt a javasolt hőmérsékletet. Nézze meg, hogyan kell főzni ételek megelőzése ételmérgezés; Cook hamburger jól sikerült. Cook csirke, amíg a lé fut egyértelmű; Fedjük húsok és baromfi során mikrohullámú sütés hő a hús felületére.

Kézmosás, főleg a téli hónapokban, amikor a vírus betegségek leggyakrabban; Tartsa kezében távol a szem, orr és a száj. A vírusok a legvalószínűbb, hogy adja meg a test keresztül ezeken a területeken; Eszik egy egészséges és kiegyensúlyozott étrend; Egyre rendszeres testmozgás; Nem dohányzó. A dohányzás irritálja a bélés a orr, orrmelléküregek, és a tüdőben, ami fokozhatja a problémák egy vírusos betegség.