hányinger és hányás (pdqâ®): szupportív ellátás [] -changes hogy ezt az összefoglalót (05/02/2013)

A PDQ rákinformációs összefoglalókat rendszeresen felülvizsgálják és frissítik, amint új információ áll rendelkezésre. Ez a rész bemutatja a legújabb változások erre összefoglaló, a fenti dátum.

Bemutató keres rák előtt egy személy a tünetek. Ez segíthet megtalálni a rák korai szakaszában. Ha a kóros szövet vagy rák található korai, lehet, hogy könnyebb kezelni. Mire a tünetek megjelennek, rák elkezdtek terjedni; A tudósok megpróbálják jobban megértjük, hogy az emberek nagyobb valószínűséggel kap a rák bizonyos típusai. Azt is vizsgálja a dolgokat teszünk, és a dolgok körülöttünk, hogy ha rákot okozhat. Ez az információ segít az orvosok azt javasolják, akik szűrni kell …

Hozzáadott szöveg kijelenteni, hogy az adatok jelentik a US Food and Drug Administration aggodalmat QT-megnyúlást és potenciálisan végzetes ritmuszavarok egyetlen intravénás (IV) adag 32 mg, és hogy a jelenlegi kábítószer-címkézés kéri a maximális egyszeri iv adag 16 mg (a hivatkozott US Food and Drug Administration, mint referencia 27).

Ez az összefoglaló és tartja fenn a PDQ szupportív és palliatív Editorial Board, amely szövegezését független. Az összefoglaló tükrözi független felülvizsgálatát a szakirodalom, és nem jelent politikai nyilatkozat vagy NIH. További információk az összefoglaló politika és a szerepe a PDQ szerkesztôségek fenntartásában PDQ összefoglalók megtalálhatók az About This PDQ Összefoglalás és PDQ ‘s Rákkutató Database oldalain.

Ezt az információt a termelt és amelyet a Nationa; ségéről; Intézet (). Az információ ebben a témában megváltozhatott azóta ez volt írva. A legfrissebb információkért forduljon a Nationa; ségéről; Intézet az interneten keresztül honlapján: http: /; cancer.gov vagy hívja 1-800-4-rák.

 Public Information A National Cancer Institute