hiperaktív hólyag (inkontinencia): partner és a család támogatása

Inkontinencia / OAB Trends

Ha a hiperaktív hólyag (OAB), akkor lehet, hogy zavarban beszélni róla. Ehelyett, akkor találja magát, elkerülve az esetekben, amikor az OAB problémákat okozhat. Hogy lehet, hogy úgy érzi, egyedül, és ez lehetne károkat okoz a kapcsolatot.

Ha a napi menetrend által diktált gyakori és hirtelen vizelési sürgeti, hogy hagyja meg rejtjelező a legközelebbi fürdőszoba, és akkor még nincs keresse fel orvosát, – itt az ideje, hogy egy találkozót, hogy a hiperaktív hólyag kezelt; Akár látni alapellátás orvos, belgyógyász orvos, urológus vagy nőgyógyász nem számít. Mit számít az, hogy kapsz segítséget a tünetek, mint sürgető vizelési inger, gyakori vizelés, gyakran felébred éjszaka vizelési, …

Általánosságban elmondható, hogy jobb neked, hogy egy nehéz téma, mielőtt a partnere kényelmetlenné válik ahhoz, hogy megkérdezzem, mi folyik itt. Az Ön partnere lehet észrevenni a nyugtalanságot. Ő lehet felmenteni, hogy megtanulják, hogy a probléma OAB helyett valami orvosilag súlyos vagy akár egy közelgő szakítás.

Ha úgy dönt, hogy a beszélgetés, akkor kell gondolni, hogyan lehet a legjobban, hogy menjen vele. Mikor és hol kell azt előhívta? És hogyan?