hogy halloween kevésbé ijesztő a diéta

Halloween lehet ijesztő üdülési a felnőttek, de nem azért, mert az ördögi dekorációk és kísértetjárta házak. Azoknak az embereknek, akik keményen dolgoznak, hogy istállót felesleg, az ünnep, hogy ünnepli a móka méretű cukorkát lehet egyenesen ijesztő.

Mit szakértők szerint a Halloween időben az emberek, akik hajlamosak a cukorkát, de próbál kárpitozás le?

Akár hiszed, akár nem, “Azt javasoljuk, eszik a csokoládét,” mondja David Levitsky PhD, egyetemi tanár, a táplálkozás és a pszichológia, a Cornell Egyetemen.

“Számos oka van, de a legfontosabb az, hogy ha azt mondja magának, hogy nem fér bele, akkor vágynak rá,” mondja egy e-mail interjúban.

Állj megfosztja magát; Egyél három étkezés naponta (étkezés van igazán élvezni); Hagyja abba az evést, ha kényelmes, tudván, hogy akkor még egy kellemes étkezés, ha éhes újra.

Öt izgalmas méretű Snickers tesz ki 400 kalóriát, amely meg tudná tenni a következő napon a nyelvválasztás egy ital, snack, vagy desszert, sugallja Levitsky. Például, kihagyva a szokásos ízesített kávét inni – mondja egy 16 uncia fehér csokoládé mokka – fogja megmenteni mintegy 500 kalóriát tartalmaz. Lemondanának snack 1 uncia kekszet és 1 uncia sajt ment körülbelül 240 kalóriát.

Ellyn Satter RD, MS, LCSW, a szerző a gyermek testsúlya: Segítő károsítása nélkül, azt mondja, hogy mi a jó a gyerekeknek is a legjobb a felnőttek számára.

Treat megfosztott lányok kutatások töltse fel a tiltott élelmiszerek, amikor nem voltak még éhes, és általában szélesebb, nem vékonyabb, “mondja.” A lányok, akik megengedték kezeli rendszeresen evett mérsékelten, ha egyáltalán, és vékonyabb.

Mi van azokkal, akik nehezen tudják megállni néhány szórakoztató méretű Csokit?

Satter úgy véli, ez a biztonsági rés a túlevés eredmények az emberek korlátozzák magukat. Az egyetlen módja, hogy megtörje a ciklus a nélkülözés és a túlevés, azt mondja, hogy

Emellett ügyelve arra, hogy nem érzi magát megfosztani, táplálkozási szakértők részére 10 további tipp, hogy tartsa meg a túlzásba az édességet a Halloween szezonban.

Például ha egy csokoládét szerető, hogy el Teke vagy Twizzlers. Ez nem azt jelenti, minden édességet adsz ki kell, hogy legyen nem tetszik neked, de lehet, hogy egyszerűbb, ha veszel csak egy típusú tetszik, korlátozott mennyiségben.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …