hogy nagy változásokat a kis lépések

Amikor készen vagyunk a változás az életünkben – elveszítené súlyát, hogy meg tudjunk, szervezni a családi garázsban – azt akarjuk, hogy gyorsan történnek. De változás időt vesz igénybe, és az új szokások sok a gyakorlat, mielőtt rutin. Sőt, a szakértők egyetértenek abban, hogy ez ritkán jó ötlet ugrik fejjel előre be minden nagy átmenet.

Jobb, hogy a változás a bot? Vegye baba lépéseket a cél. Itt van, hogyan és miért lassú és egyenletes fellépés teszi nagyobb valószínűséggel lesz sikeres.

Vedd lazán.

Agyunk bedrótozva ellenállni ismétlődő nehéz, bonyolult, vagy fájdalmas esemény. Ennek eredményeként, a “nincs fájdalom, nincs nyereség” megközelítés valójában megkönnyíti számunkra, hogy feladja a céljainkat. Ehelyett egy kis pihenésre. Győződjön meg arról, hogy a játékosság, móka, vagy legalábbis enyhíti az egyes kis lépés szedése felé a küldetés.

Készüljön fel a siker érdekében.

Árok túlméretezett, homályos törekvések – például “fogok veszíteni £ 20” – speciális, kezelhető műveletek benne, el lehet jutni. Lehet, hogy az első lépés az előírtnál felé karcsúsítása, hogy visszafogják az összeget a szóda iszik. Miután sikerült, akkor majd újabb lépésben visz közelebb a fogyás cél.

Ismerd önmagad.

Sokszor azt roncs terveink javítása azáltal, hogy a változás nehezebb, mint amilyennek lennie kellene. Will drága szoftver nem tudja, hogyan kell használni valóban segít tartani a jobb pályán a pénzügyek? Ön valószínűleg kibír egy kora reggeli futás csoport, még ha általában átalussza a riasztó? Ha őszintén figyelmét erősségeit és gyengeségeit, akkor a kitűzött célokat, amelyek megvalósítható.

Keresse meg a “mikro-pillanat.”

Légy tudatában apró módon kaphat közelebb a cél az egész nap folyamán. Még néhány másodperc számít. Ha abban a reményben, hogy javítsa a kommunikációt a partnere, üsd fel a smartphone és szemkontaktust, amikor beszél. Ahhoz, hogy több testmozgás, próbáljon lépcsőn, hanem a mozgólépcső a munkahelyen.