ki a menüt: szakács victor scargle

Victor Scargle megkapta első ízét konyhai élet 13 évesen, és kivéve egy rövid szünetet főzési miközben ő adta főiskola egy próbát, a szakács, most 42, már a tűzhely azóta.

Mész az adrenalin dolgozik a vonalon, hogy ül egy osztályban 800 1200 embert, és én, mint “Ez nem nekem,” Scargle mondja a napok, amikor a közgazdaságtan fő. “Azt kell, hogy legyen a konyhában.

Az elkövetkező két évtizedben, ő főzött alatt séfek Miami, New York City, és San Francisco. Most ő telepedett le a szerepe, mint séfje Lucy Restaurant & Bar a Bardessono Hotel & Spa. Ott felügyeli a szezonális menüt, hogy felhívja a kerti épphogy a konyhában.

“Azt a fajta létre Étlapunkon visszafelé” Scargle mondja. A kész termék Pick meghatározza, hogy mit fog felszolgál, hanem a mindig rendelkezésre álló marha, sertés, csirke, és más fehérjék.

Ez nem csak a kertben, hogy hozza ki a kulináris művészi. Scargle mondja, szüksége van egy szilárd edzés ahhoz, hogy valóban ragyog. “Ha nem gyakorolja, akkor nem kapok a vér folyik, és így csak most nem lesz olyan kreatív,” mondja. “Ez az egyik ok, amiért, hogy ez egy rutin. És én tényleg szeretnék menni az edzőterembe.

Megpróbálja, hogy időt egy 45 perces edzés a kardió gépeken. Ezekben a napokban ő összpontosítva az abs, bár ez nem egy hatos csomag ő utána. “Az utóbbi időben, már megtanultam, hogy erősíteni én abs nagyszerű hátamon,” mondja. “Ha a lábad egész idő alatt, a hátsó pedig nagyon fáj, ha nincs erős mag.” A hétvégén, gyakran csatlakozik a 9 éves fia taekwondo osztály, mint ők 2 óra kondicionáló torna.

Amikor Scargle főz otthon, szereti az egyszerűség kedvéért. Ha nincs meg a grill egy szép darab friss tonhal, akkor valószínűleg találni saut Aing vadon fogott király lazac és a kiszolgáló azt fanyar rebarbara, mint a recept rendelkezésre Magazine app.

Ez igazán jó neked, ez húsos, jól megy a sok különböző borokat, és ez van sok íz.

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Csirke, csokoládé, saláták, desszertek, leves