kismedencei fájdalom

Kismedencei fájdalom fájdalom a legalsó része a has és a kismedence. Azoknál a nőknél, kismedencei fájdalom utalhat tünetek származó reproduktív, vizelet vagy emésztőrendszeri, illetve mozgásszervi forrásokból.

Attól függően, hogy a forrás, kismedencei fájdalom lehet tompa vagy éles, lehet, hogy állandó vagy ki és be (szakaszos), és lehet, hogy enyhe, közepes vagy súlyos. Kismedencei fájdalom néha sugárzik az alsó hát, fenék vagy a combon. Néha talán észre kismedencei fájdalom csak bizonyos időpontokban, például amikor vizelni, vagy szexuális aktivitás során.

Kismedencei fájdalom is előfordulhat hirtelen, élesen és röviden (akut) és hosszú távon (krónikus). Krónikus kismedencei fájdalom kifejezés olyan állandó vagy időszakos kismedencei fájdalom, hogy már jelen hat hónapig vagy tovább.

Számos típusú betegségek és állapotok is okozhat kismedencei fájdalom. A krónikus medencei fájdalom származhat egynél több feltételt.

Kismedencei fájdalom eredhet az emésztő, reproduktív vagy húgyúti rendszer. Az utóbbi időben, az orvosok felismerték, hogy bizonyos kismedencei fájdalom, különösen a krónikus kismedencei fájdalom, akkor is adódnak izmok és a kötőszövet (szalagok) a szerkezete a medencefenék. Esetenként kismedencei fájdalom oka lehet irritáció idegek a medence.

Ha hirtelen súlyos, kismedencei fájdalom, lehet, hogy sürgős orvosi segítséget kell kérnie orvoshoz. Ügyeljen arra, hogy a kismedencei fájdalom kezelőorvosa ellenőrizni, ha ez az új, ha ez megzavarja a mindennapi életben, vagy ha rosszabb lett az idő múlásával.

keresse fel orvosát