lymphedema (pdqâ®): szupportív ellátás [] -aktuális klinikai vizsgálatok

Ellenőrizze listáján a rák klinikai kísérletek beli támogató és palliatív ellátás vizsgálatokból lymphedema hogy most elfogadja a résztvevők. A listát a kísérletek tovább szűkült az elhelyezkedés, a kábítószer, a beavatkozás, és egyéb szempontok alapján.

Rák megelőzés érdekében tett intézkedések csökkentik a valószínűségét, hogy a rák. 2014-ben, mintegy 1,6 millió ember lesz rákot diagnosztizáltak az Egyesült Államokban. Amellett, hogy a fizikai problémák és érzelmi stressz által okozott rák, az ellátás magas költségei szintén a terhet a betegek, családjuk és a nyilvánosság számára. Ezzel megakadályozza a rák, a számos új rákos esetet csökken. Remélhetőleg, ez csökkenti a terheket a rák, és csökkentheti a halálesetek száma a rák által okozott; Rák…

Ezt az információt a termelt és amelyet a Nationa; ségéről; Intézet (). Az információ ebben a témában megváltozhatott azóta ez volt írva. A legfrissebb információkért forduljon a Nationa; ségéről; Intézet az interneten keresztül honlapján: http: /; cancer.gov vagy hívja 1-800-4-rák.

 Public Information A National Cancer Institute