magnézium-kiegészítők: előnyök, hiány, adagolás, hatások, és így tovább

A magnézium ásványi anyag, amely döntő fontosságú, hogy a szervezet működését. A magnézium segít megőrizni a vérnyomás normális, a csontozatot és a szívritmust biztosít.

Szakértők azt mondják, hogy sok ember az USA-ban nem eszik eleget, ételek magnézium. Felnőttek, akik kevesebbet fogyasztanak az ajánlott mennyiségű magnézium nagyobb valószínűséggel emelkedett gyulladásos markerek. Gyulladás viszont összefüggésbe hozták súlyos egészségügyi feltételek, mint például a szívbetegségek, a cukorbetegség és bizonyos rákos megbetegedések. Továbbá, az alacsony magnézium tűnik, hogy egy kockázati tényező a csontritkulás.

Van némi bizonyíték arra, hogy eszik élelmiszerek magas magnézium és egyéb ásványi anyagok is segít megelőzni a magas vérnyomás emberek prehypertension.

Intravénás vagy befecskendezett magnézium kezelésére használják más körülmények között, mint például a rángógörcs a terhesség alatt és a súlyos asztmás rohamok. A magnézium is a fő összetevő a sok savkötők és hashajtók.

ÉN használ kupon; Én vásárlás áruház márka; Azt üzlet akciós; Nem veszem vitaminok és kiegészítők

Súlyos hiányosságok magnézium ritkák. Ők inkább az emberek, akik

Az egészségügyi szolgáltatók néha azt sugallják, hogy az emberek ezekkel a feltételekkel vesz magnézium-kiegészítők.

A protonpumpa-gátlók (PPI) a közös típusú kezelésére használt gyógyszer savas reflux, szintén kötődik alacsony magnézium szint. Példák a PPI-k közé dexlansoprazole (Dexilant), ezomeprazol (Nexium), lanzoprazol (Prevacid), omeprazol (Prilosec, Zegerid), pantoprazol (Protonix), és a rabeprazol (Aciphex). Ha az előírtnál ezen gyógyszerek bármelyikét hosszú távon, az egészségügyi szolgáltató ellenőrizheti a magnézium szint egy vérvizsgálat.