Más nevek a veleszületett szívhibák

Tagjai a Nemzeti Szív, Tüdő és Vér Intézet és Gyermek Országos Gyógyintézeti Központ megvitassák az új gyermekgyógyászati ​​képalkotó suite nyílás Gyermekkórház és hogyan lehet előre, hogy képesek vagyunk diagnosztizálni és kezelni a veleszületett szívbetegségek.

Ez a Google+ Hangout a NHLBI funkciók vezető szerzők egy papírt, amit közzé az interneten május 12, 2013, a Nature, körülbelül az első nagyszabású szekvencia-analízis A veleszületett szívbetegségek. Ez NHLBI támogatott nemzetközi, multicentrikus, együttműködésben elvégzett kutatással közelebb visz annak megértéséhez, a leggyakoribb típusú születési rendellenesség.

A vezető szerző szerepelt a következők: Dr. Bruce D. Gelb igazgatója, a Gyermekegészségügyi és Fejlesztő Intézet az Icahn School of Medicine Mount Sinai, New York City; Dr. Christine E. Seidman, orvosprofesszor és a genetika és igazgatója a Kardiovaszkuláris genetika Center a Brigham és Női Kórház Boston és a Howard Hughes nyomozó és Dr. Wendy Chung, klinikai és molekuláris genetika és a Klinikai Genetikai Columbia University, New Yorkban. A törzshelyén moderátora Dr. Jonathan R. Kaltman, vezetője a szív Fejlesztési és strukturális Betegségek Branch a NHLBI a Division of Cardiovascular Sciences és társszerzője a papír.

Tudjon meg többet a kutatás és a veleszületett szívbetegségek itt.

Kapcsolódó igazgató üzenete

Jonathan R. Kaltman, MD, a NHLBI a Division of Cardiovascular Sciences, és Richard Lifton, MD, Ph.D., szék a Genetikai Tanszék a Yale Egyetemen, megvitatják eredmények az első nagyszabású gén szekvenálás elemzése szívfejlődési betegség. Az eredmények, melyeket online kiadásában március 12, 2013, a Nature, tájékoztatni fogja a jövőbeni kutatások okainak veleszületett szívbetegség. Olvassa el a kapcsolódó sajtóközleményt itt.

Richard Lifton, M. D., Ph.D., szék a Genetikai Tanszék a Yale Egyetemen, megvitassák a fontos a gyermek szívsebészeti Genomics konzorcium, nemzetközi, multicentrikus együttműködésen alapuló kutatási erőfeszítések által támogatott NHLBI. Olvassa el a kapcsolódó sajtóközleményt itt.