masterwort: felhasználás, mellékhatások, kölcsönhatások és figyelmeztetések

Berce Község, Berce Laineuse, Berce TRA Grande, tehén káposzta, medvetalp, Heracleum lanatum, Heracleum maximum, Heracleum montanum, közönséges medvetalp, közönséges medvetalp subsp. montanum, medvetalp, Imperatoria, Madnep Radix Pimpin ..; Lásd az összes nevet Berce Kommün Berce Laineuse, Berce TRA Grande, tehén káposzta, medvetalp, Heracleum lanatum, Heracleum maximum, Heracleum montanum, közönséges medvetalp, közönséges medvetalp subsp. montanum, medvetalp, Imperatoria, Madnep, Radix Pimpinelle Franconiae, gyapjas paszternák, Youthwort; elrejtése nevek

Masterwort egy növény. Az emberek használják, hogy a gyógyszert; Annak ellenére, hogy a biztonsági aggályok, az emberek hogy masterwort enyhítésére izomgörcs, gyomor betegségek, emésztési zavarok, hasmenés, és duzzanat a szövet, hogy a vonalak a gyomor és a belek; Voltak olyan jelentések, hogy masterwort használják helyettesíti a € śstretchâ € ť nagyobb vérfű-kőtörőfű (Pimpinella major) termék.

Nincs elég információ, hogy hogyan masterwort működhet.

Elegendő bizonyíték fo; Izomgörcsök; Gyomor betegségei; Emésztési problémák; Hasmenés; Duzzanat (gyulladás) a bélés a gyomor és a belek; Egyéb feltételek. Több bizonyítékra van szükség, hogy értékelje a hatékonyságát masterwort e célra.

Masterwort az esetleg veszélyes, ha a szájba vagy a bőrre. Ez okozhatja a bőr éget könnyebben a V Viseljen védőruházatot és fényvédő kívül, különösen akkor, ha világos bőrű. Emellett vannak olyan vegyi anyagok masterwort, amely rákot okozhat; Különleges óvintézkedések és figyelmeztetések: Terhesség és szoptatás -feeding: Ha terhes, akkor valószínűleg nem biztonságos vegye masterwort szájon, különösen a terhesség korai szakaszában. Lehet kezdeni a menstruációja, és hogy okozhat a vetélés; Ez esetleg veszélyes, hogy masterwort szájon ha szoptat -feeding. A legjobb, hogy elkerüljék a használatra; Ultraibolya (UV) fény beleértve napfénylámpával kezelést bizonyos bőrbetegségek, például psoriasis, használat barnító ágy, vagy idő napfény: Masterwort okoz érzékenység ultraibolya (UV) fény. Ez okozhatja a bőr éget. Ne használja masterwort ha kap UV fényterápiával. Továbbá, maradjon ki a nap, és ne szolárium, ha szed masterwort.

Egyes gyógyszerek növelhetik fényérzékenység. Masterwort azt is érzékenyebbé válhat a napfényre. Figyelembe masterwort együtt gyógyszert, amelyek növelik fényérzékenység növelheti az esélyét a leégés, hólyagosodás vagy kiütések bőrterületet napfény éri. Ügyeljen arra, hogy viseljen fényvédő és védőruházatot, ha időt töltenek a napon; Egyes gyógyszerek okoznak fényérzékenységet közé amitriptilin (Elavil), ciprofloxacin (Cipro), norfloxacin (Noroxin), lomefloxacin (Maxaquin), ofloxacin (Floxin), levofloxacin (Levaquin), sparfloxacin (Zagam), gatifloxacin (Tequin), moxifloxacin (Avelox) , trimetoprim / szulfametoxazol (Septra), tetraciklin, methoxsalen (8-metoxipszoralen, 8-MOP, Oxsoralen) és trioxszalen (Trisoralen).

A megfelelő adag masterwort számos tényezőtől függ, mint például a felhasználó korától, egészségi állapotától, és számos más körülmények között. Ekkor nincs elég tudományos információ meghatározásához egy sor megfelelő dózisok masterwort. Ne feledje, hogy a természetes termékek nem mindig feltétlenül biztonságosak és dózisok fontos lehet. Ügyeljen arra, hogy kövesse a vonatkozó utasításokat a termék címkéjét és forduljon gyógyszerészéhez vagy orvos vagy más egészségügyi szakember alkalmazása előtt.

Referenciák

Kriazheva, S. S., Khamaganova, I. V. és Kolibrina, A. M. [dermatitis bullosa gyermekek által okozott tehén-pasztinák]. Pediatriia. 199; (6): 88-90.

Maksakova, G. P. [Case kontakt dermatitis okozta Sosnovskii a medvetalp]. Vestn.Dermatol Venerol. 197; (8): 48-49.

Prinz, V. L. és KÖSTLER, H. [Jelentés 3 esetben toxikus phytophotodermatitis miatt kaukázusi medvetalp (óriás medvetalp)]. Dermatol Monatsschr. 197; 162 (11): 881-886.

Rogov, V. D. [Akut hólyagos dermatitis fejlődő érintkezés után medvetalp (Heracleum)]. Vestn.Dermatol Venerol. 198; (11): 58-59.

Sokolova, E. M. [Bullosus foglalkozási dermatitis okozta medvetalp]. Vestn.Dermatol Venerol. 196; 42 (2): 64-67.

Ippen H. [Phytophotodermatitis okozta növény vágás (edger a kiütés)]. Derm Beruf Umwelt 199; 38: 190-2.

Természetes gyógyszerek átfogó adatbázis fogyasztói Version. lásd természetes gyógyszerek átfogó adatbázis Professional verzió. ÂTherapeutic Research Kar 2009.

Volt. Ginseng, C-vitamin, Depresszió