mérföldköveit 2 évesek – téma áttekintése

A gyerekek általában haladás természetes, kiszámítható szekvencia egyik fejlődési mérföldkő a másikra. De minden gyermek nő és a nyereség készségek saját üteme. Néhány gyerek, előre is egy területen, mint például a nyelv, de mögötte egy másik, például szenzoros és motoros fejlődés.

Minden számában a magazin, kérünk szakértők válaszolni az olvasók kérdéseire a legkülönbözőbb témájú, köztük a legrégebbi – és legbecsesebb – orvosi mítoszok odakint. A mi november-december 2011 kérdés, megkérdeztük Michael Wahl, MD, orvosi igazgatója az Illinois Poison Center, Chicago, a relatív kockázat az evés mikulásvirág; K: Én mindig azt hallottam, hogy a mikulásvirág mérgező a gyerekek és a háziállatok. A férjem azt mondja, hogy a sületlenség. Ki jobb; Mint a karácsony …

A legtöbb gyermek életkor 2

A legtöbb gyermek életkor 2

Nőttek mintegy 15. (38 cm) születése óta; Hízik és nő egy állandó, de lassabban, mint során az első 12 hónapban. 12 és 24 hónapos korban, várják a gyermek szerezni körülbelül 3 font (1,5 kg) 5 font (2,5 kg), nőnek átlagosan 3. (7,5 cm) 5. (13 cm), és a nyereség körülbelül 1. (2,5 cm) fejkörfogat (a mérési körül a fej tetején). Megnézheti standard növekedési grafikonok www.cdc.gov/growthcharts.

Elkezdjük megérteni egyszerű idő fogalmak, mint a “most”, “később”, vagy “néhány perc alatt.” (A távoli jövőben, vagy “örökre” túl bonyolult fogalmat ebben a korban .; Kövesse egyszerű kérések, mint például “a könyvet az asztalra.” De két-lépésre, mint például a “mossa meg a kezét, és gyere ide!” általában nem lehet kitölteni; Elismerik alap szimbolizmus, mint például bólogat a fejét igen vagy nem, gyakran akar csinálni két összeegyeztethetetlen dolgot egyszerre. például egy 2 éves lehet menni a hóban és kopás ő papucs elkezd játszani “mintha”, mint például a beszéd, játék telefon, elkezdjük felismerni és rendezni tárgyak alakja és színe.