migrénes fejfájás-gyógyszerek

Kétféle gyógyszerek kezelésére használják migrén

A legtöbb esetben az orvos először felírni gyógyszert, ami miatt a legkevesebb mellékhatást. Kábítószer előírható jellegétől függően a migrén.

Gyógyszerek segítségével jobban érzi magát. De ők is veszélyes lehet, különösen akkor, ha nem veszik őket a helyes utat. Legyen biztonságban gyógyszerekkel. Olvassa el és kövesse az utasításokat a címkén.

Ha a migrén általában enyhék vagy mérsékeltek, akkor szükség lehet csak egy over-the-counter gyógyszer a fájdalomra. A legtöbb orvos javasolja, hogy megpróbálja ezeket a gyógyszereket először is, mert kevesebb mellékhatása van, mint a receptre kapható gyógyszerek. Ha over-the-counter gyógyszereket ne hagyja abba a fejfájás, orvosa más gyógyszert.

Lehet, hogy orvosa azt sugallják, hogy veszel egy mix gyógyszerek megállítani a fejem. Például előfordulhat, hogy vegye paracetamol vagy naproxen együtt kapható gyógyszer, mint például a triptan.

Használt gyógyszerekkel megállítani a migrén

Gyógyszerek megállítani a migrén. Ezek néha sikertelen gyógyszereket. Ezek lehetnek over-the-counter, vagy receptre kapható gyógyszerek. Ha a gyógyszer szedését az első jele a sorstól egy migrén, akkor leállhat a fejfájás, mielőtt elkezd; Megelőző gyógyszerek migrén. Ezek a gyógyszerek gyakran nevezik megelőző gyógyszereket. Kap őket a recept. Azt, hogy ezeket minden nap, vagy ha ezt orvosa nem tanácsolja.

Használt gyógyszerek megakadályozzák migrén tartalmazzák

Érdemes lehet kipróbálni a gyógyszert, hogy megakadályozzák a fejem, ha

Over-the-counter gyógyszerek, mint a paracetamol (Tylenol, például) és a nem szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszerek (NSAID-ok), mint például az aszpirin, ibuprofén, naproxén. Márkanevekkel NSAID-ok közé Advil, Aleve, és a Bayer. Néhány over-the-counter gyógyszereket (például Excedrin) egyesítik az acetaminofen, aszpirin és a koffein; Triptánok (szerotonin receptor agonisták), mint a szumatriptán (Imitrex) és zolmitriptán (Zomig); Ergotamin származékok, mint például a Cafergot.

Görcsoldók, így például topiramát; Antidepresszánsok Antidepresszánsok, például az amitriptilin; Antihisztamin, például a ciproheptadin; A béta-blokkolók, például a propranolol; Botulinum toxin botuiinum toxint, például Botox; Kalciumcsatorna-blokkolók, mint a verapamil; A hisztamin.

Gyógyszert szed, hogy hagyja abba a fejfájás több mint kétszer egy héten; Gyógyszerek megállítani migrén nem működik jól az Ön számára; Van két vagy több fejfájás egy hónap, hogy Önt attól, hogy a napi tevékenységet; Van ritka migrén tünetei, mint például a hosszú időszak aura vagy zsibbadás alatt a fejfájás.