mozgásszervi betegség – téma áttekintése

Ha valaha is volt beteg a gyomra egy himbálódzó csónakon vagy göröngyös út repülőgép, tudja a kellemetlen betegség. Ez nem okoz hosszú távú problémákat, de lehet, hogy az élet nyomorúságos, különösen akkor, ha sokat utazik.

Motion betegség néha airsickness, tengeribetegség, vagy carsickness.

Motion betegség okozhat

A tünetek általában elmúlnak után hamarosan a mozgás megáll.

Egy általános érzés, hogy te beteg; Hányinger; Hányás; Fejfájás; Izzadó.

Kapsz mozgásszervi betegség, amikor az egyik része a mérleg-érzékelő rendszer (a belső fül, a szem, és a szenzoros idegek) érzékeli, hogy a test mozog, de a többi rész nem. Például, ha az utastérben a mozgó hajó, a belső fül is érzékelik a mozgást a hullámok, de a szemed nem lát mozgást. Ez a konfliktus között az érzékek okoz betegség.

Lehet hányingere a mozgás az autók, repülőgépek, vonatok, vidámpark túrák, vagy hajót vagy hajókat. Ön is kap a beteg videojátékok, a repülés szimulátorok, vagy keres egy mikroszkóp. Ezekben az esetekben a szem lát mozgást, de a szervezet nem érzékeli azt.

Akkor hogy gyógyszert megakadályozzák vagy csökkentik a hányingert és hányást. Ezek tartalmazzák

Egyes ilyen gyógyszerek kell recept. Most működik a legjobban, ha ezeket szedi az utazás előtt.

Ezek a tippek segíthetnek jobban érzi magát, ha van mozgás betegség

A legjobb, hogy megpróbálja megakadályozni a tengeri betegség, mert a tünetek nehéz megállítani után kezdik el. Tünetek megjelenése után, akkor jobban érzi magát csak a mozgás megáll.

Ezek az általános tippek segíthetnek elkerülni a tengeri betegség

Scopolamine, ami jön, mint egy folt tegye a füle mögé; Nevezett gyógyszerek hányáscsillapítók, amely csökkenti az émelygést; Egyes antihisztaminok, amelyek álmosságot.

Enni egy pár száraz kólát kekszet; Kortyolgass világos, szénsavas italok, mint a gyömbér; Egy kis friss levegőt; Feküdj le, vagy legalább tartsa a fejét még mindig.

Mozgatni a fejét a lehető legkisebb mértékben; Ne igyon alkoholt, vagy enni egy nagy étkezés, utazás előtt; Ne egyen vagy igyon a rövid utazások; Próbálja meg elkerülni az erős szagok és fűszeres ételeket.