myasthenia gravis diagnózis és a kezelés

Során a fizikális vizsgálat, az egészségügyi szolgáltató lehet megfigyelni tünetek, mint például a lankadt szemhéj, nehéz kezét a ki vállig ésszerű ideig, vagy egy gyenge felfogni. A vérvizsgálatok mutatnak a acetilkolin-receptor vagy izom-specifikus tirozin-kináz-szeropozitív (MuSK) antitesteket. Speciális vizsgálatok villamos energiát használnak, hogy ösztönözze az izmok, és ezzel egy időben, mérjük az erőt az izom összehúzódás.

Fon tos; Lehetséges, hogy a főcím a jelentés agyhártyagyulladás, Bakteriális nem a név, amit várt. Kérjük, ellenőrizze a szinonimák felsorolja, hogy megtalálják az alternatív neve (i) és a betegség alegység (ek) a jelentés által lefedett.

Mert más körülmények néha együtt myasthenia gravis és zavarhatja a kezelés, az egészségügyi szolgáltató elrendelheti egyéb vizsgálatok. Lehet, hogy egy CT vagy az MRI, hogy ellenőrizze a thymomája. Nem lesz ellenőrizni a magas vérnyomás és a glaukóma, és akkor valószínűleg a vérben vizsgálni, hogy ha a pajzsmirigy-betegség, autoimmun betegségek (például reumatoid artritisz vagy szisztémás lupus erythematosus), cukorbetegség, vese problémák, vagy bármilyen fertőzések.

Nincs gyógymód a myasthenia gravis, de kezeljük gyógyszerek és néha műtét. Lehet, hogy hozott egy kábítószer hívott piridosztigmint (Mestinon), hogy növeli a acetilkolin elérhető, hogy ösztönözze a receptorokhoz.

A rendellenesség leggyakrabban kezeljük a szteroid prednizonnal, és a gyógyszerek azatioprin (Imuran), mikofenolát (CellCept) és ciklosporin (Neoral), hogy elnyomja az immunrendszert.

Súlyos esetekben szükség lehet, hogy a vér küldött egy speciális géppel, amely eltávolítja az ellenanyag-tartalmú plazmát, és helyére az antitest-mentes plazmát. Ez az úgynevezett plazmaferezis. Ön is kap egy készítmény az úgynevezett intravénás immunglobulin (IVIg) egy tűn keresztül a vénába.

Ha van egy thymomája, akkor kell műtéti eltávolítása a csecsemőmirigy (timektómia). Sőt, az orvos javasolhatja, hogy mennek ez a műtét is, ha nem daganat van jelen, mert megszűnik a csecsemőmirigy tűnik, hogy javítsa a tünetek sok betegnél.