nem abban a hangulatban? hogyan lehet az groove vissza

Mindketten fáradtak. A gyerekek könnyű aljak. Te nem vagy elégedett a súlya. Te hangsúlyozta ki, mint határidőt munkahelyi nyomás. Sok oka van ember a hosszú távú kapcsolatok találják magukat elérte a párnát, vagy a távirányító helyett a partner test után lemegy a nap.

De az egészséges szexuális élet egyik legfontosabb része a bensőséges kapcsolat, és figyelmen kívül hagyják azt is nyomja a ketten távolabb.

18. Titkok Srácok Wish You Knew

19. Titkok Női Wish You Knew

A megoldás: fűszer fel

Ha egy hosszú távú kapcsolat, akkor kap egy rutin “, mondja ob-gyn Renee Horowitz, alapítója a Center for Sexual Wellness Michigan.” Van biológiai bizonyíték arra, hogy az új élmények hatására a dopamin felszabadulását az agyban . “a dopamin egy kémiai hírvivő anyag, amely hatással van az öröm központja az agyban.” ez az, amiért ez így sokkal könnyebb, “Horowitz mondja, hogy” felizgul egy új kapcsolat – minden új, és az agy reagál megfelelően.

Nyilvánvaló, hogy nem lehet váltani a partnerek minden alkalommal az izgalom fogy. De meg lehet változtatni fel néhány más tényező. “Próbáld meg egy másik helyen, egy másik időben, egy másik helyzetben,” Horowitz mondja. Van egy reggel összetákolt. Próbálja szex a zuhany alatt, vagy egy másik szoba a házban.

A megoldás: Végy egy kis romantikus kalandozásra

Minden pár fáradt végén egy hosszú nap. És ez nehéz, hogy az energia szerelem az, amikor mindenki kap az ágyba, és foglalkozni házimunkát. De ez lehet változtatni.

Meg kell előnyben, ami fontos, a “szex oktató Sadie Allison, akinek bestseller könyv tartalmazza Ride ‘Em Cowgirl! És viszket a képzelet, mondja.” Fáradt, ahogy lehet, nem baj, hogy csak, hogy ez egy összetákolt néha. A szex olyan fontos az általános egészségi állapotát a kapcsolatot.

Ahelyett, hogy várja meg, amíg az ideje, hogy eloltotta a villanyt, egy kis szünetet, egy romantikus találkozás, mielőtt elkezdi az esti házimunkát, Allison mondja. “Tedd a tér és idő, ahol ne kerülhessen, és kreatív.” Azt mondja, ez nem fog megtörténni spontán. “Meg kell találni az időt, és a dátumot.