nincs idő, hogy dolgozzanak ki? fitt egy villanás

Az ötlet a kivitelezés kevesebb és egyre több belőle tagadhatatlan fellebbezést. Végül is, aki nem akarja, hogy kevesebb időt töltenek izzadás és erőlködés és több időt csinál több bármit is szeretne csinálni?

A jó hír, a szakértők azt mondják, hogy nem csak ez lehetséges, de az egyik legfontosabb, hogy gyorsabb fitness fordul a dolog, amit szeretnék csinálni a fitness. Séta a kutya, játszik fogás a gyerekekkel, vagy dolgozik a kertben segít elérni a fitness céljait.

A cél itt az, hogy álcázzák az edzés “, mondja Barry A. Franklin, PhD, országos szóvivője a Heart Association Lépkedhet program.” Mi, mint a nemzet, eléggé hangsúlyozni az értéke strukturált testmozgás és hangsúlytalanná értékét életmód fizikai tevékenység olyan módon, hogy minél több fitness életünkbe.

Számos tanulmány kimutatta, hogy egyre aktívabbá válik a mindennapi életünkben is ugyanazt ellátások – beleértve a fejlesztéseket a kockázati tényezők a szívbetegségek – mint strukturált edzésprogram mondja Franklin igazgatója, kardiális rehabilitáció és a testmozgás laboratóriumok William Beaumont Hospital Royal Oak, Mich.

“Akkor valóban minél több hasznot a napi tevékenységet, mint akkor megy a tornaterem – és talán több,” mondta Franklin.

Nem csak, hogy azt mondja, a fizikai edző Dino Novak, ACES ACSM, de annál többet mozog a mindennapi életben, annál több hasznot akkor arat minden edzést.

“Ha a mozgásszegény egész héten, amikor bejön az edzőteremben van egy sokkal több földi fedezésére, mielőtt látni valódi haladás”, mondja Novak, a master tréner és idősebb felnőtt gyakorlása szakember a Cooper Institute Dallas.

Ezen túlmenően, Novak azt mondja, az aktív mindennapi élet kínál fitness előnyöket nem talál egy tornaterem, nem számít, hány órát töltenek ott.

“Az egész tornaterem környezetben, különösen, ha ez a gép-alapú, összpontosít nagyon fix, lineáris-pályamozgásként, de a test nem igazán így működik a való életben,” mondta Novak.

Például, azt mondja, ha besétál a házba kezében a tisztitó, csepp a kulcsokat, és kihajol, és kapcsolja be értük – minden fix képzés tettél az edzőteremben nem fog segíteni sokkal.

“Még az is lehet beállítást fel sérülés, ha izomgyengeséget egyensúlyhiány”, mondja Novák.

Azzal, hogy több tevékenység a mindennapi életben, azt mondja, akkor nem csak növeli a fitness szinten, hanem képes elvégezni rutinfeladatok még gyorsabban – és esetleg kisebb a sérülés veszélye.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Amíg az edzést, akkor számíthat között …