nincs több hörcsög kerék

Nézz fel “futópad” a Roget a tezaurusz és találsz egy kiszámítható kifejezések listáját: rabszolgamunka, unalom, és az egyhangúság. Tehát ez meglepő, hogy osztályokat futópadok legújabb fitness düh. Osztályok felvázoló lépcsőző-, evezősök, és más kardiovaszkuláris gépek is része a trend, amelynek során az soha nem látott lelkesedéssel berendezések hosszú tekinthető magányos és arra zsibbasztó.

Az emberek nagyon unatkozik a gép, de csoportos órák, hogy az idő repülni, és kapsz egy intenzívebb edzés “, mondja kaliforniai San Jose., Séta szakértő Therese Iknoian, co-fejlesztő Trekking, a csoportos torna program, melyet a futópad gyártó csillag pálya. “Kapsz javára csoport energia és egy oktató, aki kihívást jelent, de ugyanakkor, nincsenek bonyolult tánclépések tanulni.” Ezért, oktatók azt mondják, az osztályok úgy tűnik, hogy rajz résztvevők, akik távol maradnak a step aerobic és egyéb koreografált mozgásformákat.

A legújabb edzőgép osztályok egy inda a vadul népszerű teremkerékpározás osztályok, amelyek jellemzően állítva nagy energiájú zene és magában foglalja mind a lassú tempójú és nagy intenzitású intervallum. Az egyik legfontosabb előnye, oktatók és diákok azt mondják, hogy a kezdők nem érzi magát megfélemlíteni. Sportolóknak minden fitness szint edzhetnek együtt szellemében camaraderi; Egy remek maratoni vagy evezős nem Elrohannak a csomagot.

Sok résztvevő azt mondják, dolgozzanak ki hosszabb és keményebb közben csoportosztály mint azt használja ugyanazt a gépet a saját. “Mielőtt ezek az osztályok, én unatkozom kb 20 perc a futópadon, és kilép”, mondja Todd Quartararo szóvivője The Sports Club található Irvine, Kalifornia., Amely egyaránt kínál futópad és lépcsőgép osztályok. “De most nem akarok az lenni, aki kilép a közepén az osztály.

Szemben a hagyományos aerobik órák, a legtöbb új beltéri gép órákon a klub fő kardiovaszkuláris szobában, a gép csoportosított sorok vagy félkörben. A résztvevők általában hallgatni a zenét és utasítások révén headsetek, hogy az osztályok nem zavarják a többi tornaterem tagjai.

Amíg az edzést, akkor számíthat között …

Amíg az edzést, akkor számíthat között …