novantron kezelés MS: felhasználások, mellékhatások, és több

Novantrone olyan gyógyszer, mely úgy működik, hogy az immunrendszer elnyomásával, hogy csökkenteni támadás myelinburok körülvevő idegeket. Ez lassú emelkedése fogyatékosság és csökkenti a relapszus ráta emberek romló formája a súlyosbodó-javuló, progresszív visszaeső, és másodlagos progresszív SM.

Ha progresszív relapszáló sclerosis multiplex (PRM), akkor van külön támadások tünetek, az úgynevezett visszaesések. Lehet, vagy nem teljesen felépülni után ezek a fáklyák. Között visszaesések a betegség továbbra is rosszabb lassan PRMS a legkevésbé gyakori típusa a sclerosis multiplex. Ez érinti mintegy 5% -a, azzal a feltétellel, Lehet, hogy nem képes visszafordítani a betegséget, de vannak olyan kezelések, amelyek enyhíthetik a tüneteket, és a visszaesések kevésbé súlyos és gyakoriságát is csökkenti.

Novantrone adjuk közvetlenül a vénába keresztül intravénás (IV) csöpög. A kezelés történhet a kezelő központ háromhavonta.

Mielőtt Novantrone kezelés megkezdése, a következő vizsgálatokat kell fordítani

Mielőtt Novantrone, közölje orvosával, ha bármilyen, a következő feltételek

A neurológus megvitatják a lehetséges előnyöket és kockázatokat a Novantrone az Ön és családja. Ha bármilyen kérdése, vagy kérdése, beszéljen róla orvosával.

* A betegek, akik vagy volt a szívbetegség vagy rák kezelésére ne vegyen Novantrone. Súlyos mellékhatások érint okozhat. Orvosa alaposan ellenőrizze a figyelmeztető jelek megkezdése előtt a kezelés Novantrone.

Terv, hogy a kezelési központ körülbelül két órát, hogy Novantrone. Ez alatt az idő akkor meg kell adni a gyógyszer keresztül egy csepegtető. Viseljen kényelmes, meleg ruhát.

A nővér ellenőrizni fogja az Ön vérnyomását, pulzusát, és a súly a kezelés előtt és meg fogja vizsgálni a kezelés előtti vizsgálat eredményeit.

Hozz valamit elfoglalni az idejét, például egy könyv.