novarel

Használja a Novarel

Terápiás Osztály: Az endokrin-Metabolikus Agent

Farmakológiai Osztály: hormon

Nőknél koriongonadotropint használják, hogy segítsen koncepció fordul elő. Ez általában adnak együtt más gyógyszerek, mint például menotropins és urofollitropin. Sok nő kezelik ezeket a gyógyszereket általában már próbálták clomiphen egyedül (például Serophene), és nem tudták elképzelni sem. Koriongonadotropin is használják az in vitro megtermékenyítés (IVF) programok.

A férfiaknál, LH és koriongonadotropint serkentik a herék termelnek férfi hormonok, mint a tesztoszteron. A tesztoszteron okozza a bővítés a pénisz és a herék és a növekvő ágyéki és hónaljszőrzet. Ez is növeli a hímivarsejtek termelődéséhez.

Bár koriongonadotropin írták, hogy segítsen néhány beteg lefogy, azt nem szabad használni ezen a módon. Ha nem megfelelően használt, koriongonadotropint komoly problémákat okozhat.

Koriongonadotropin kell beadni csak vagy közvetlen felügyelete alatt az orvos.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Használata előtt Novarel

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Koriongonadotropint amikor kezelésére használt cryptorchidism (születési rendellenesség, ahol a herék belsejében marad a szervezetben), okozott nemi szerveinek néhány férfi a gyermekek fejlesztése túl gyorsan.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely koriongonadotropint. Lehet, hogy nem kifejezetten a Novarel. Kérjük, olvassa el gondosan.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a gyógyszer működik, és hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

A nők esetében a gyógyszer szedését a teherbe esés

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Miután hagyja abba a gyógyszer, akkor még olyan mellékhatásokat okoz, hogy szükség van a figyelmet. Ez alatt az idő alatt, kérdezze meg orvosát, ha azt veszi észre, a következő mellékhatásokat

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Helyes használata koriongonadotropin

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség X kategória nem alkalmazható terhesség alatt

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Hipogonadizmus, Férfi tesztoszteron, Androgel, Axiron, HCG, Depo-tesztoszteron, Testim

A női meddőség Clomid clomiphene, HCG, Pregnyl, chorion gonadotropin (hCG), Ovidrel

Ovulációindukció Clomid clomiphene, HCG, Pregnyl, chorion gonadotropin (hCG), Ovidrel

Nem ivarérett Cryptorchidism HCG, Pregnyl, chorion gonadotropin (hCG), Ovidrel, Chorex

Óvintézkedések használat közben Novarel

Novarel Side Effects

Novarel (chorion gonadotropin (hCG))