NovoSeven

Súlyos artériás és vénás trombotikus események használatához kapcsolódó véralvadási faktor VIIa. A betegeket tájékoztatni kell a kockázatokról, és ismerik a jelei és tünetei trombotikus és tromboembóliás események. Monitor jeleit / tünetei a trombózis és aktiválják a koagulációs kaszkádban.

Használja a NovoSeven

Terápiás Osztály: Vér

VIIa faktor egy ember által termelt fehérje, hogy szaporodik a természetes aktivált VII-es faktor (Vlla faktor) a szervezetben. Arra használják, hogy a vérzés a sérülések hemofíliás betegek számára, segítve a véralvadást.

VIIa faktor az, hogy csak akkor adható meg, vagy közvetlen felügyelete alatt az orvos.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították specifikus gyermekgyógyászati ​​problémákat, amelyek korlátozzák a hasznosságát VIIa faktor gyermekeknél.

Megfelelő és jól kontrollált vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását VIIa faktor geriátriai betegekben.

Használata előtt NovoSeven

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely a VIIa véralvadási faktor. Lehet, hogy nem kifejezetten a gyógyszert. Kérjük, olvassa el gondosan.

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember adja ezt a gyógyszert. Ez a gyógyszer egy tűn keresztül kerül az egyik vénájába.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást szorosan amíg ezt a gyógyszert, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelően működik. A vérvizsgálat lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Ez a gyógyszer okozhat súlyos allergiás reakciók, beleértve az anafilaxia. Az anafilaxia is életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. Tájékoztassa orvosát azonnal, ha van egy kiütés, viszketés, légzési nehézség, nyelési vagy bármely duzzanat a kéz, arc, vagy a száj közben ezt a gyógyszert.

Ez a gyógyszer növeli az esélyét annak, véralvadási zavarok. A kockázat nagyobb, ha olyan betegsége van, például a disszeminált intravascularis koaguláció (DIC) vagy súlyos érbetegség, vagy ha szed bizonyos gyógyszereket véralvadást. Tájékoztassa orvosát azonnal ha hirtelen vagy súlyos fejfájás, látászavarok vagy beszéd, mellkasi fájdalom, légszomj, vagy zsibbadása vagy gyengesége, miközben Ön ezt a gyógyszert.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát vagy a nővért azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

Helyes használata VIIa véralvadási faktor

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

VII-es faktor hiány IX-es faktor komplex, Profilnine SD, NovoSeven RT, Proplex T, VIIa véralvadási faktor

A hemofília dezmopresszint tranexámsavat, DDAVP, Advate, Cyklokapron, Stimate, Eloctate

A hemofília B BeneFIX Alprolix, IX-es faktor komplex, Profilnine SD, Mononine, Proplex T

Óvintézkedések használat közben NovoSeven

NovoSeven Side Effects

NovoSeven (VIIa véralvadási faktor)