nyákoldó arcüreggyulladásoknál

Generic Nam; Brand Nam; guaifenesi; Mucinex, Robitussin

Guaifenezin segíthet vékony a nyálka, javítása vízelvezető nyálka az orr és a melléküregek során arcüreggyulladás.

Guaifenezin lehet használni kezelésére által okozott tünetek akut vagy krónikus orrmelléküreg-gyulladás. Ez általában együtt használjuk az antibiotikumok és az otthoni kezelést.

Guaifenezin nem bizonyult hatékonyan csökkenti a tüneteket, orrmelléküreg-gyulladás, de széles körben használják.

Minden gyógyszernek lehetnek mellékhatásai. De sokan nem érzik a mellékhatásokat, vagy képesek kezelni őket. Kérdezze meg gyógyszerészét, a mellékhatások az egyes gyógyszer szedése. Mellékhatások is szerepel információ, hogy jön a gyógyszer hatását.

Itt van néhány fontos dolgot gondolni

Azonnal hívja orvosát vagy más sürgősségi szolgálatok azonnal, ha van

Hívja fel orvosát, ha

Gyakori mellékhatások a gyógyszer tartalmazza

Lásd Drug Reference egy teljes listáját a mellékhatások. (Drug Reference nem áll rendelkezésre minden rendszer.)

Guaifenezin olcsó és recept nélkül kapható. Nincs bizonyíték mutatja, hogy ez hatékony kezelésében sinusitis.

Sóoldatban (sós) orrspray és a mosás segíthet tisztázni az orrdugulást. Mindkettő kapható a gyógyszertárakban recept nélkül. A párásító is segíthet vastag vagy szárított váladék lefolyni.

Ezt a gyógyszert gyakran kombinálják más gyógyszer, mint a köhögéscsillapító vagy decongestant.

Nyákoldó nem lehet biztonságos a gyermekek, illetve azok számára, akik bizonyos egészségügyi problémák. Használat előtt ellenőrizze a címkét. Ha használja ezeket a gyógyszereket, mindig kövesse a körülbelül mennyit kell alkalmazni az életkor alapján, és bizonyos esetekben súlya.

Az orvostudomány egyik a sok eszköz az orvos által kezelésére egy egészségügyi probléma. Gyógyszert szed, az orvos azt javasolja, javítja az egészséget és megakadályozhatja a jövőbeli problémákat. Ha nem veszi a gyógyszert rendesen, akkor lehet üzembe az egészségügyi (és talán az élet) veszélyben.

Sok oka van annak, amiért az emberek nehezen veszik a gyógyszert. De a legtöbb esetben, hogy van valami, amit tehetünk. Javaslatokat, hogyan kell dolgozni körül a közös problémák, gyógyszereket szed, az előírásnak megfelelően.

Ha terhes, mell -feeding, vagy tervezi a terhességet, nem használ semmilyen gyógyszert, hacsak kezelőorvosa nem mondja. Néhány gyógyszer árthat a babának. Ez magában foglalja a vényköteles és over-the-counter gyógyszereket, vitaminokat, gyógynövényeket és kiegészítők. És győződjön meg arról, hogy minden orvos tudja, hogy terhes, mell -feeding, vagy tervezi, hogy terhes.

Utógondozását egyik legfontosabb része a kezelés és a biztonság. Ügyeljen arra, hogy, és megy minden találkozókat, és értesítse orvosát, ha problémái vannak. Ez is egy jó ötlet, hogy a teszteredményeket, és folyamatosan egy listát a gyógyszerek szedése.

Általában az előnyöket a gyógyszer sokkal fontosabb, mint bármilyen enyhe mellékhatások; A mellékhatások elmúlnak szedése a gyógyszer egy darabig; Amennyiben mellékhatások is zavarom, és csoda, ha meg kell tartani a gyógyszer szedését, forduljon orvoshoz. Ő lehet, hogy csökkenti a gyógyszer adagját, vagy megváltoztathatja a gyógyszert. Ne hirtelen kilép a gyógyszer szedését, hacsak ezt orvosa nem tanácsolja.

Légzési nehézség; Duzzanat az arc, az ajkak, a nyelv vagy a torok.

Töltse ki az új gyógyszert adatlap (PDF) (Mi az a PDF dokumentum?), Hogy segítsen megérteni ezt a gyógyszert.

Patrice Burgess, MD – Családi Medicin; Donald R. Mintz, MD – fül-gégészet

November 14, 2014

Pollenszámmal kezelés tippeket, és így tovább.

Ez semmi bagózni.

Csalánkiütés; Szédülés.

Hasmenés; Fejfájás; Hányinger vagy hányás.