ob-gyn: mire számíthat és mit kell keresni egy orvost

Női Egészség Trends

A nőgyógyász orvos, aki specializálódott a nők reproduktív egészség. Szülészeti ellátást a nők a terhesség idején, és csak miután a baba megszületett. Emellett, a babák. Egy ob-gyn van kiképezve, mindezeket a dolgokat.

Az ob-gyn foglalkozik néhány, a legfontosabb egészségügyi problémák az életben, beleértve a fogamzásgátló, a szülés, és a menopauza. Egy ob-gyn is szűrésére rák, fertőzések kezelésére, és végre műtét kismedencei szervi vagy húgyúti problémákat.

Amikor Katie Couric csatlakozott a CBS Evening News, mint a horgony és managin; szerkesztő tavaly szeptemberben, miután egy 15 éves távon, mint társ-horgony NBC Toda; show, ő híresen lett az első nő, állapította meg, hogy egyedül horgony helyzetben; A színfalak mögött, ő is lett a hajtóereje a CBS újonnan fokozása; egészségügyi és orvosi ellátást; Mondtam [én termelők], “Mi kell egy erős orvosi egység; Couric mondja. Erre válaszul, hogy már “nagyon feljavított fel, és azt hiszem, we’r; felkészülnek arra, hogy felöltése még …

Mivel ob-gyns foglalkozik ilyen személyes és érzékeny egészségügyi problémák, a gondolat, látva egy, különösen az első alkalommal, lehet aggasztó, hogy a nők egy része. Lehet, hogy ideges vagy zavarban, amiért az orvos látja a legintimebb testrészét. Vagy lehet, hogy nem szívesen, hogy megvitassák a legintimebb kérdéseket ob-gyn.

Ahhoz, hogy a rettegés ki az éves találkozók, itt van néhány tipp, hogy megtalálja egy ob-gyn jól érzi magát, és egy előnézet mit várnak a szűrések.

Ön nem akar bízni csak valaki a legérzékenyebb testrészén. Ezért meg kell alaposan gondolja át a választott ob-gyn.

Ne csak véletlenszerűen húzni egy orvos nevét ki az egészségbiztosítási listán. Kap egy áttétel egy barát, családtag, vagy az elsődleges ellátást nyújtó. Általában az elsődleges ellátást nyújtó kezelheti legtöbb szűrési eljárások és lesz egy jó áttételt forrás, ha egy szakember van szükség.

Ahogy már a döntést, fontoljuk meg, hogy inkább egy férfi vagy női nőgyógyász. Egyes nők sokkal kényelmesebb lesz egy nő, mert akkor meg kell levetkőzni teljesen a vizsga alatt.

Találkozzon az ob-gyn döntés meghozatala előtt. Kérdezz, illetve egészségügyi tapasztalat igazolását, valamint a hozzáállás a fontos szaporodási problémák, mint például a fogamzásgátló.

A kérdések lehetnek

Győződjön meg róla, teljesen kényelmes válása előtt a beteg.