ob teljes rágótabletta rágótabletta

A véletlen túladagolás tartalmazó termékek vas egyik fő oka a halálos mérgezést fiatalabb gyermekeknél, mint 6 éves. A terméket tartsa távol a gyermekektől. A készítmény véletlen lenyelése, orvost kell hívni vagy a mérgezési központot azonnal.

Kezelésére vagy megelőzésére hiánya vitaminok vagy ásványi anyagok előtt, alatt és után a terhesség és a szoptatás ideje alatt. Azt is fel lehet használni kezelésére és megelőzésére bizonyos feltételekkel, mint kezelőorvosa határozza meg.

OB Complete rágótabletta rágótabletta egy vitamin, ásványi anyag, vas, a folsav, és a dokozahexaénsav (DHA) kombinációban. Ez biztosítja a vitaminok és ásványi anyagok a szervezet, hogy segítenek a táplálkozási követelményeknek.

Forduljon orvosához vagy az egészségügyi szolgáltató azonnal, ha ezek közül bármelyik vonatkozik Önre.

Egyes egészségügyi feltételek kölcsönhatásba OB Complete rágótabletta rágótabletta. Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha bármilyen egészségügyi feltételek, különösen, ha a következők bármelyike ​​érvényes Önre

Egyes gyógyszerek kölcsönhatásba léphetnek OB Complete rágótabletta rágótabletta. Mondd meg az egészségügyi szolgáltató, ha bármilyen egyéb gyógyszert szednek, különösen az alábbiak bármelyikét

Ez nem lehet egy teljes listát az összes kölcsönhatások, amelyek előfordulhatnak. Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató, ha OB Complete rágótabletta rágótabletta kölcsönhatásba léphet más gyógyszerekkel szedése. Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató, mielőtt elkezdené, hagyja abba, vagy változtassa meg az adagolást minden gyógyszer.

Használja OB Complete rágótabletta rágótabletta, mint az orvos utasítása szerint. Ellenőrizze a címkét a gyógyszer pontos adagolási útmutatót.

Kérdezze meg az egészségügyi szolgáltató bármilyen kérdése merülne fel, hogyan kell használni OB Complete rágótabletta rágótabletta.

Minden gyógyszer okozhat mellékhatásokat, de sokan nem, vagy kisebb, mellékhatások. Kérdezze meg orvosát, ha ezek bármelyike ​​leggyakoribb mellékhatások tartósak, vagy zavaró

Székrekedés; sötét vagy zöld széklet; hasmenés; étvágytalanság; hányinger; gyomorgörcs, fájdalom, vagy ideges; hányás.

Súlyos allergiás reakciók (bőrkiütés, csalánkiütés, viszketés, légzési nehézség, mellkasi szorítás, duzzanat a száj, az arc, az ajkak, a nyelv); fekete, kátrányos széklet; vér vagy csíkok a vér a széklet; láz; súlyos vagy tartós hányinger, hasi fájdalom, vagy hányás; hányadék, hogy néz ki, mint a vér vagy a zacc.

Ez nem egy teljes listát az összes mellékhatást, hogy előfordulhat. Ha kérdése van mellékhatása, vegye fel a kapcsolatot az egészségügyi szolgáltató. Hívjon orvost az orvosi tanácsot mellékhatásai. Jelenteni mellékhatásokat az illetékes hatóságnak, kérjük, olvassa el az Útmutató a Problémák bejelentése az FDA.

Kapcsolat 1-800-222-1222 (az American Association of méregközpontok), a helyi mérgezési központ vagy ügyeletre azonnal. A tünetek között szerepelhet fekete, kátrányos széklet; vér vagy csíkok a székletben található vér; a bőr kékes vagy körmök változások a vizelet mennyiségét; mellkasi fájdalom; kóma; szédülés; szájszárazság vagy a szem; ájulás; gyors vagy nehéz légzés; gyors vagy szabálytalan szívverés; öblítés; fokozott szomjúság vagy éhség; görcsök; súlyos hányinger, hányás, hasmenés, vagy hasi fájdalom; súlyos vagy szokatlan fáradtság vagy álmosság; légszomj; lassúsága; Szokatlanul sápadt bőr; hányadék, hogy néz ki, mint a vér vagy a zacc.

Store OB Complete rágható rágótabletták szobahőmérsékleten között 59 és 86 ° F (15 és 30 ° C). Tartsa távol hőtől, nedvességtől, és a fény. Ne tárolja a fürdőszobában. Tartsuk OB Complete rágótabletta rágótabletta elzárva a gyermekek és a háziállatok távol.

Ez az információ nem használható annak eldöntésére, hogy ne vegye OB Complete rágótabletta rágótabletta, vagy bármilyen más gyógyszert. Csak az egészségügyi szolgáltató rendelkezik a tudás és a képzés, hogy melyik gyógyszer az Ön számára megfelelő. Ez az információ nem támogat semmilyen gyógyszert biztonságos, hatékony, vagy jóváhagyott kezelésére olyan beteg, egészségi állapotára. Ez csak egy rövid összefoglaló általános tájékoztatás OB Complete rágótabletta rágótabletta. Ez nem tartalmazza az összes információt a lehetséges felhasználási, irányok, figyelmeztetések, óvintézkedések, kölcsönhatások, káros hatások, illetve kockázatok kérheti OB Complete rágótabletta rágótabletta. Ez az információ nem különleges orvosi tanácsot, és nem helyettesíti információt kap a az egészségügyi szolgáltató. Meg kell beszélni az egészségügyi szolgáltató számára teljes körű tájékoztatást a kockázatok és előnyök a OB Complete rágótabletta rágótabletta.