Obagi állapotban és fokozza

CSAK KÜLSŐLEG

Obagi ® Állapot & Enhance Blender hidrokinont USP 40 mg / g, egy bázis tisztított víz, glicerin, cetil-alkohol, PPG-2 mirisztil-éter-propionát, nátrium-lauril-szulfát, a TEA-szalicilát, tejsav, fenil-trimetikon, tokoferil-acetát, nátrium- metabiszulfit, aszkorbinsav, metil-parabent, szaponinok, dinátrium-EDTA-t, BHT-t, és propil-parabén.

Obagi ® Állapot & Enhance Tiszta hidrokinont USP 40 mg / g, egy bázis tisztított víz, cetil-alkohol, glicerin, nátrium-lauril-szulfát, sztearil-alkohol, tokoferil-acetát, aszkorbinsav, nátrium-metabiszulfit, a tejsav, szaponinok, dinátrium-EDTA, metilparaben , BHT, propil, és butil-parabén.

A napozást és az ultraibolya fény hatására repigmentation a fehérített területek, amely megelőzhető használatával sunblocking szerek vagy fényvédő szereket foglalt Obagi állapota és erősítése.

Teszt a bőr érzékenysége, mielőtt alkalmazásával kevés a töretlen bőrfelületet és bejelentkezés 24 óra. Kisebb bőrpír nem ellenjavallt, de ott, ahol a viszketés vagy vezikulák kialakulását vagy túlzott gyulladásos válasz, további kezelés nem javasolt. Betegek szoros felügyelet ajánlott.

Szembe ne kerüljön. Abban az esetben, Véletlen érintkezés beteg öblítsük ki a szemet bő vízzel, és forduljon orvoshoz. A keserű íz és érzéstelenítő hatás csökkenése fordulhat elő, ha alkalmazni az ajkaknak.

Fényvédő használata lényeges eleme hidrokinon kezelés miatt még minimális napfény expozíció fenntartja melanocytás tevékenység.

Obagi állapota és Enhance törlése elérhető a következő

OMP, Inc .; Long Beach, CA 90802; USA; 1-800-636-7546

80707910U 6/07

ÁLLAPOT & JAVÍTÁS

NDC 62032-117-36; DÉLELŐTT DÉLUTÁN; 3

egyértelmű

Bőrfehérítő és korrektor krém; Hidrokinon USP, 4%; Csak Rx

NET WT. 2 OZ. (57 g)

ÁLLAPOT & JAVÍTÁS

NDC 62032-115-36; DÉLUTÁN; 5

turmixgép ®

Skin Lightener & Keverés krém; Hidrokinon USP, 4%; Csak Rx

NET WT. 2 OZ. (57 g)