ogen.625

Az ösztrogének a női hormonok. Ezek a szervezet által termelt, és amelyek szükségesek a normális szexuális fejlődését az anyai és a szabályozás a menstruációs ciklus alatt a fogamzóképes években.

Használja a Ogen.625

A petefészkek kezdenek kevesebb ösztrogén a menopauza után (a változás az élet). Ezt a gyógyszert írják fel, hogy ki a kisebb mennyiségű ösztrogén. Az ösztrogének segíthet enyhíteni menopauza tüneteit, mint például a hőhullámok és szokatlan verejtékezés, hidegrázás, gyengeség, szédülés vagy.

Az ösztrogének előírt több okból

Az ösztrogének is fel lehet használni más feltételek kezelőorvosa határozza meg.

Nincs orvosi bizonyíték, amely alátámasztaná a meggyőződés, hogy az ösztrogének fogja a beteg érzés fiatal, megőrizni a bőr puha, vagy késlelteti a ráncok megjelenését. Azt sem bizonyította, hogy az ösztrogének menopauza idején enyhíti az érzelmi és idegrendszeri tüneteket, kivéve, ha ezek a tünetek által okozott egyéb klimaxos tünetek, mint például a hőhullámok vagy hőhullámok.

Az ösztrogének csak orvosával receptet.

Ha egy gyógyszer már jóváhagyott marketing egy bizonyos használatra, tapasztalat azt mutatja, hogy ez is hasznos más egészségügyi problémákat. Bár ez a felhasználás nem szerepelnek a termék címkézése, ösztrogén használják bizonyos betegeknél a következő betegségek

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a gyógyszer ebben a csoportban, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például élelmiszerekhez színezékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Használata előtt Ogen.625

A gyógyszer alkalmazásával serdülőkor előtt nem ajánlott. A csontok növekedését előbb be lehet fejezni. Lányok és fiúk is kialakulhat növekedése melleket. Lányok lehet hüvelyi változások, beleértve a hüvelyi vérzés.

Ez a gyógyszer lehet használni kezdeni pubertás tizenévesek bizonyos típusú késleltetett pubertás.

Idős emberek különösen érzékenyek a hatását az ösztrogének. Ez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét a kezelés során, különösen a stroke, az invazív emlőrák és a memória problémák.

Az ösztrogének alkalmazása nem ajánlott a terhesség alatt, vagy jobb a szülést követően. Teherbeesés vagy fenntartása a terhesség nem valószínű körüli időben a menopauza.

Bizonyos ösztrogénekkel kimutatták, hogy súlyos születési rendellenességeket okoz emberekben és állatokban. Néhány leányait nők, akik vettek dietil (DES) a terhesség ideje alatt alakultak reproduktív (genitális) rendszerrel kapcsolatos probléma, és csak ritkán, a rák, a hüvely vagy a méhnyak (nyitás a méh), amikor elérték szülőképes korban. Néhány fiai nők, akik vettek DES terhesség alatt alakultak vizelet-genitáliák problémákat.

Használja ezt a gyógyszer nem javasolt szoptató anyáknak. Az ösztrogének átjut az anyatejbe, és azok lehetséges hatása a baba nem ismert.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha bármelyiket szedi ezeket a gyógyszereket, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Gyógyszerek szedése ebben az osztályban minden a következő gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled egy gyógyszert ebben az osztályban, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Gyógyszerek szedése ebben az osztályban minden a következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszerek használatáról ebben az osztályban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Az összes beteg

Férfiaknál kezelt emlő- vagy prosztatarák

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely az ösztrogén. Lehet, hogy nem kifejezetten a Ogen.625. Kérjük, olvassa el gondosan.

Vedd ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, és nem veszik, vagy használja hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Szedő betegeknél bármelyik ösztrogének szájon, próbálja meg, hogy a gyógyszer ugyanabban az időben minden nap, hogy csökkentsék a mellékhatások lehetősége, és hogy azt a munkát, annál jobb.

Ez a gyógyszer általában jön páciens információt vagy utasítást. Olvassa el és kövesse az utasításokat a betét óvatosan. Kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen kérdése van.

Szedő betegeknél bármelyik ösztrogén szájon át vagy injekcióban

Azoknál a betegeknél, a transzdermális (bőrön tapasz)

Helyes használata ösztrogén

Azoknál a betegeknél a lokális emulzió (bőr krém)

Ha használja a Evamist® transzdermális spray-

Az adag gyógyszer ebben az osztályban különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adagok ezen gyógyszerek. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, vegye be minél hamarabb. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz.

Ha elfelejtette viselni, vagy megváltoztatni a tapaszt, meg az egyik a leghamarabb lehet. Ha már majdnem ideje, hogy a következő patch, addig várni fel új tapaszt és hagyja az egy hiányzott. Ne alkalmazza felesleges tapasz pótolni a kihagyott adag pótlására.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Óvintézkedések használat közben Ogen.625

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások tenni hogy ez a gyógyszer nem okoz nemkívánatos hatásokat. Ezek a látogatások általában minden évben, de néhány orvos kötelezi őket gyakrabban.

Egyes betegeknél segítségével ösztrogének, érzékenység, duzzanat vagy vérzés az íny előfordulhat. Fogmosás és fogselyem a fogak gondosan és rendszeresen masszírozza az ínyt segíthet megelőzni ezt. Lásd a fogorvos rendszeresen, hogy fogait tisztítani. Kérdezze meg orvoshoz vagy fogorvoshoz, ha bármilyen kérdése van, hogyan kell vigyázni a fogak és az íny, vagy ha bármilyen érzékenység, duzzanat, vagy vérzés az íny.

Bár az előfordulási alacsony, az ösztrogének növelheti akkor eséllyel a mellrák, petefészek, méh (anyaméh). Ezért nagyon fontos, hogy a mell rendszeres vizsgálata bármilyen szokatlan csomók vagy mentesítést. Az esetleges problémákat orvosával. Akkor is a mammográfia (röntgen képeket, a mellek) történik meg, ha az orvos ezt javasolja. Mivel az emlőrák előfordult szedő férfiaknál ösztrogének, a rendszeres emlő önálló vizsga és vizsgák orvosa minden szokatlan csomók vagy mentesítést kell végezni.

Ha a menstruációs ciklus megszűnését, akkor kezdje újra. Ez a hatás mindaddig tart, amíg a gyógyszer kerül sor. Azonban, ha figyelembe véve a folyamatos kezelés (0,625 mg konjugált ösztrogéneket és 2,5 mg medroxiprogeszteron naponta egyszer), a havi vérzés általában megáll 10 hónapon belül.

Ogen.625 Side Effects

Továbbá, hüvelyi vérzés között a rendszeres menstruációs ciklus során fellépő első 3 hónapjában. Ne hagyja abba a gyógyszer szedését,. Kérdezze meg orvosát, ha a vérzés folytatódik szokatlanul hosszú idő, ha a határidő még nem kezdődött számított 45 napon belül az elmúlt időszakban, vagy ha úgy gondolja, hogy terhes.

Mondja az orvos a felelős, hogy ezt a gyógyszert, mielőtt bármilyen laboratóriumi teszt, mert néhány eredményét befolyásolhatják.

Kérdezze meg gyermeke orvosát azonnal, ha a gyermek kezd a következő tünetek: mellbimbó vagy mell duzzanat vagy érzékenység a nőstények, a mellek megnagyobbodása férfiaknál. A gyermek ki van téve a Evamist® transzdermális spray.

Ne engedje, hogy a háziállatok, hogy nyalja, vagy érintse meg a karon, ahol Evamist® transzdermális spray-t alkalmazva. Kis háziállat érzékeny lehet ezt a gyógyszert. Hívja az állat állatorvos, ha az állat kezd a következő tünetek: mellbimbó vagy a mell megnagyobbodása, a szeméremajkak duzzanata, vagy más jelek a betegség.

A nők ritkán súlyos mellékhatásokat a ösztrogének helyére ösztrogén. Megvitatni ezeket lehetséges hatásait orvosával

A hosszan tartó használata ösztrogének leírták, hogy növeli a méhnyálkahártya rák (a rák a bélés a méh) nőknél a menopauza után. Ez a kockázat növekedni látszik, mint a dózis és a hossza a felhasználás növekedése. Amikor ösztrogének használják alacsony dózisokban kevesebb mint 1 év, kisebb a veszélye. A kockázat is csökken, ha a progeszteron (egy másik női nemi hormon) adunk, vagy egy részét helyettesíti, az ösztrogén adagot. Ha a méh már eltávolítottuk sebészet (teljes méheltávolítás), nincs veszélye endometriális rák.

Bár az előfordulási alacsony, az ösztrogének növelheti akkor eséllyel a mellrák. Emlőrák számoltak szedő férfiaknál ösztrogének.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Az alábbi mellékhatásokat okozhat a vérrögképződés, ami oda vezethet, hogy a szélütés, szívroham vagy halál. Ezek a mellékhatások ritkán fordulnak elő, és ha mégis előfordul, akkor előfordulhat kezelt férfiaknál a rák nagy adagban az ösztrogén.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Továbbá, a legtöbb nő, aki szed ösztrogéneket gesztagén (egy másik női nemi hormon) indul, amelynek havi hüvelyi vérzés, hasonló a menstruációs ciklus, újra. Ez a hatás mindaddig tart, amíg a gyógyszer kerül sor. Azonban a havi vérzés nem fordul elő nőknél, akik a méhet sebészeti úton eltávolítani (teljes méheltávolítás).

Ez a gyógyszer okozhat veszteséget vagy elvékonyodása a fejbőr egyes emberekben.

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.