omacetaxine (subcutan) megfelelő használata

Adagoló

kihagyott adag

Egy ápolónő vagy más képzett egészségügyi szakember adja ezt a gyógyszert. Ez a gyógyszer egy lövés a bőre alá, rendszerint a gyomorban (has) vagy a comb.

Ez a gyógyszer jön egy gyógyszert útmutatót. Olvassa el és kövesse ezeket az utasításokat. Hívja fel orvosát, ha bármilyen kérdése van.

Ön is kell tanítani, hogyan kell adni ezt a gyógyszert otthon. Olvassa el és kövesse az utasításokat a Használati utasítás vétele előtt, amely magának az injekciót. Ne használjon több gyógyszert, és ne használja gyakrabban, mint az orvos utasítása nélkül. Hívja fel orvosát, ha bármilyen kérdése van.

Otthoni használatra

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Tárolás

Ezt a gyógyszert kell adni egy fix menetrend. Ha kihagy egy adagot, forduljon orvoshoz, otthoni egészségügyi gondozó, vagy a kezelés klinika utasításokat.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Tárolására fecskendők otthon

Ne dobja ki a használt fecskendők, tűk, vagy egyéb felszereléseket a háztartási szemétbe, vagy újrahasznosítani tartályt. Tedd az összes használt felszerelések a veszélyes hulladék gyűjtő és vissza orvosához ártalmatlanításra.