omacetaxine (subcutan) óvintézkedések

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások. Ez lehetővé teszi, hogy az orvos, hogy lássa, a gyógyszer megfelelően működik, és eldönteni, hogy továbbra is kapja meg. A vérvizsgálat lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

A gyógyszer használata közben terhes is károsíthatja a magzatot. Alkalmazzon hatékony fogamzásgátló módszert kell tartani attól, hogy terhes. Ha úgy gondolja, hogy teherbe esett, miközben ezt a gyógyszert, tájékoztassa orvosát azonnal.

Omacetaxine átmenetileg csökkentheti a fehérvérsejtek számának sejtek a vérben, egyre nagyobb az esélye, hogy valamilyen fertőzést. Azt is csökkentheti a vérlemezkék száma, amelyek szükségesek a megfelelő véralvadáshoz. Ha ez történik, vannak bizonyos óvintézkedéseket, amit megtehetsz, különösen, ha a vérkép alacsony, hogy csökkentsék a fertőzés kockázatát, vagy vérzés

Ez a gyógyszer is fáradt. Ne vezessen, vagy mást csinálni, amelyek veszélyesek lehetnek, amíg nem tudja, hogyan hat Önre a gyógyszer.

Ez a gyógyszer befolyásolhatja a vércukorszintet. Kérdezze meg orvosát, ha Ön cukorbeteg, és vegyük észre a változást az eredmények a vér vagy vizelet cukor vizsgálatokat.

Rák gyógyszerek okozhatnak hasi fájdalom, székrekedés, hasmenés, hányinger vagy hányás, még azután is, gyógyszeres megelőzésére. Kérdezze meg orvosát vagy a nővért arról, hogyan ellenőrizzék ezeket a mellékhatásokat.