omega-3-sav-etil-észterek (orálisan) megfelelő használata

Adagoló

kihagyott adag

Ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne használjon többet, ne használja gyakrabban, vagy ne használja hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Továbbá, ne hagyja abba, vagy módosíthatja az adagot anélkül, hogy először ellenőrzi orvosával.

Ez a gyógyszer jön egy betegtájékoztató. Nagyon fontos, hogy elolvassa és megértse ezt az információt. Ügyeljen arra, hogy kérdezze meg orvosát, ha bármit nem értem.

Ne feledje, hogy ez a gyógyszer nem gyógyítja az Ön állapotát, de ez nem segít irányítani. Ezért továbbra is meg kell venni azt irányítani, ha azt várod, hogy tartsa a triglicerid (zsír) szint le.

Felírása előtt a gyógyszert az Ön állapotát az orvos valószínűleg megpróbálja az állapota felírása személyes diéta az Ön számára. Gondosan kövesse a speciális diétát orvosát kaptál. Egy ilyen étrend alacsony lehet a zsírok, a cukrok és / vagy koleszterin. Sokan képesek kontrollálni állapotát gondosan követően orvosa utasításait a megfelelő diéta és a testmozgás. Gyógyszer felírási csak további segítségre van szükség, és csak akkor eredményes, ha a menetrend a diéta és a testmozgás megfelelő támogatása. Továbbá, ez a gyógyszer kevésbé hatásos, ha nagyon túlsúlyos. Ez nagyon fontos lehet az Ön számára, hogy menjen egy testsúlycsökkentő étrendet. Azonban, kérdezze meg kezelőorvosát, mielőtt bármilyen diéta.

Ez a gyógyszer bevehető étkezés.

Nyelje le a kapszulát egészben. Ne törje, ne törje össze, ne rágja szét, oldjuk, vagy nyissa ki a kapszulát. Ha ön használ egy eldobható műanyag hab pohár (hungarocell csésze), ne szúrja a kapszulát, és ne hagyja, hogy annak tartalmát a kapcsolatot a hab műanyag pohár.

Tárolás

Vedd ezt a gyógyszert ugyanabban az időben minden nap.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.