Omega-3-sav-etil-észterek

Terápiás Osztály: antihiperlipidemikus

Felhasználás omega-3-sav-etil-észterek

Kémiai Osztály: Omega-3 zsírsav

omega-3-sav-etil-észterek csak orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Az omega-3-sav-etil-észterek, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a omega-3-sav-etil-észterek vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolat az életkor a hatások az omega-3-sav-etil-észterek a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő végzett vizsgálatok eddig nem igazolták geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát az omega-3-sav-etil-észterek az idősek.

Tanulmányok azt mutatják, hogy ez a gyógyszer megváltoztathatja a tejtermelés és az összetétele. Ha alternatívájaként ezt a gyógyszert nincs előírva, akkor ellenőriznie kell a csecsemőt a mellékhatások és a megfelelő tejfogyasztás.

Használat előtt az omega-3-sav-etil-észterek

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más orvosi problémák hatással lehet a használata az omega-3-sav-etil-észterek. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Használd az omega-3-sav-etil-észterek csak az orvos utasítása szerint. Ne használjon többet, ne használja gyakrabban, vagy ne használja hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Továbbá, ne hagyja abba, vagy módosíthatja az adagot anélkül, hogy először ellenőrzi orvosával.

omega-3-sav-etil-észterek jön egy betegtájékoztató. Nagyon fontos, hogy elolvassa és megértse ezt az információt. Ügyeljen arra, hogy kérdezze meg orvosát, ha bármit nem értem.

Ne feledje, hogy az omega-3-sav-etil-észterek nem gyógyítja az Ön állapotát, de ez nem segít irányítani. Ezért továbbra is meg kell venni azt irányítani, ha azt várod, hogy tartsa a triglicerid (zsír) szint le.

Felírása előtt a gyógyszert az Ön állapotát az orvos valószínűleg megpróbálja az állapota felírása személyes diéta az Ön számára. Gondosan kövesse a speciális diétát orvosát kaptál. Egy ilyen étrend alacsony lehet a zsírok, a cukrok és / vagy koleszterin. Sokan képesek kontrollálni állapotát gondosan követően orvosa utasításait a megfelelő diéta és a testmozgás. Gyógyszer felírási csak további segítségre van szükség, és csak akkor eredményes, ha a menetrend a diéta és a testmozgás megfelelő támogatása. Továbbá, az omega-3-sav-etil-észterek kevésbé hatékony, ha nagyon túlsúlyos. Ez nagyon fontos lehet az Ön számára, hogy menjen egy testsúlycsökkentő étrendet. Azonban, kérdezze meg kezelőorvosát, mielőtt bármilyen diéta.

omega-3-sav-etil-észterek bevehető étkezés.

Nyelje le a kapszulát egészben. Ne törje, ne törje össze, ne rágja szét, oldjuk, vagy nyissa ki a kapszulát. Ha ön használ egy eldobható műanyag hab pohár (hungarocell csésze), ne szúrja a kapszulát, és ne hagyja, hogy annak tartalmát a kapcsolatot a hab műanyag pohár.

Vegyük az omega-3-sav-etil-észterek ugyanabban az időben minden nap.

A dózis az omega-3-sav-etil-észterek különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. Az alábbi információ csak az átlagos dózisokat az omega-3-sav-etil-észterek. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adag omega-3-sav-etil-észter, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az omega-3-sav-etil-észterek megfelelően működik, és eldönteni, hogy folytassa a gyógyszer szedését. A vérvizsgálat lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Megfelelő használata az omega-3-sav-etil-észterek

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Óvintézkedések használat közben az omega-3-sav-etil-észterek

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Hypertriglyceridaemiát fenofibrát, Halolaj, TRICOR, Lovaza, omega-3 többszörösen telítetlen zsírsavak, Trilipix, Vascepa, fenofibrinsav, Lofibra

Étrendkiegészítők multivitamin, Halolaj, biotin, Lovaza, CoQ10, aszkorbinsav, kalcium / D-vitamin, Q10 koenzim, probiotikus Formula, omega-3 többszörösen telítetlen zsírsavak

Omega-3-sav-etil-észterek Side Effects

omega-3 többszörösen telítetlen zsírsavak