omlett készítés útmutató

Itt vannak az alapok

Használjon 2 tojás, hogy egy omlettet egy adag, 4 tojás, hogy egy omlettet két. Soha ne tegyen egy omlettet, több mint 5 tojást. Ha szolgáló négy embert, hogy két omlettek háttal. Ők, hogy gyors.

Használjon nagy 7- 10-es nonstick vagy jól fűszerezett serpenyőben alacsony, lejtős oldala és kényelmes erős fogantyú, hogy nem fog forró. Egy kis rugalmas spatula essentia; szeretjük a hőálló gumi spatulával.

Esetleg a töltő minden készen, és melegedett, ha azt hűtőszekrényben. Ne overstuff: szám 1/4 csésze töltési egy 2 tojás omlett. A töltelék lehet bármit (lásd “töltelék Ötletek” alább).

1. lépés: Óvatosan habverővel a tojásokat vagy keverjük egy villával, amíg csak keverik. Adjunk hozzá körülbelül 1/2 evőkanál vizet egy tojást, ha szükséges: a víz pedig a gőz, mint a tojás hőt, és omlettet egy kicsit könnyebbnek. A klasszikus omlett készült adalékanyag hozzáadása nélkül, kivéve egy csipet sóval és egy őrlése bors.

2. lépés: Heat 1 teáskanál olívaolajat egy közepes teflon serpenyőben közepes-magas hő, amíg meleg. Döntse a kabátját a serpenyőben olajat. Pour a tojásokat a serpenyőbe, és azonnal keverjük egy hőálló gumi spatula vagy villát 5-től 10 másodpercig. Majd nyomja meg a főtt részek szélén a központ felé, megdönti a serpenyőt, hogy nyersen tojás kitölteni a szélek körül. Ha nincs több tojás fut az oldalán, tovább főzzük, amíg majdnem meg, és az alsó világos arany. (Az omlett tovább főzzük, amikor megtelnek, és dobott.) Ez az egész lépés mintegy 1 percre.

3. lépés: Az edényt levesszük a tűzről, és kanállal tölteléket központjában harmadik az omlettet merőleges a fogantyút. Használja a spatula, hogy hajtsa a harmadik az omlettet legközelebb a fogantyút a töltelék. Ezután megragadta a fogantyút alatt, és a spatula, mint egy útmutató, billentse a omlett rá egy meleg lemezt úgy, hogy a földeket behajtva harmada, varrás lefelé.

Reszelt sajtot és az apróra vágott főtt brokkoli (befagyasztott kedvéért)

SautÃed gomba

Vine-érett paradicsom, kockázva, és szeletekre friss bazsalikom

SautÃed apróra vágott hagymát és a kanadai szalonna

Szeletelt füstölt lazac, csökkentett zsírtartalmú krémsajt és kapor

SautÃed burgonya és hagyma

Egészséges, finom receptek, és onnan Eating Well magazin.

Csirke, csokoládé, saláták, desszertek, leves