onmel

Az itrakonazol nem alkalmazható kezelésére onychomycosis betegeknél bizonyíték kamrai diszfunkció, mint a pangásos szívelégtelenség (CHF) vagy a pangásos szívelégtelenségben. Ha jelei vagy tünetei CHF fordul elő az itrakonazol kapszulák vagy tabletták, hagyja abba adminisztráció. Ha a jelek vagy tünetek pangásos szívelégtelenség során előforduló Az itrakonazol belsőleges oldatot tovább itrakonazol felhasználás újra kell értékelni. Kerülendő a itrakonazol és a következő gyógyszerek alkalmazása ellenjavallt: ciszaprid, dizopiramid, dofetilid dronedaron, eplerenon, ergot alkaloidok (pl dihidroergotamin, ergometrin [ergonovin], ergotamin, metilergometrin [metilergonovin]), felodipin, irinotekán, lovasztatin, lurasidone, metadon, orális midazolam, nizoldipin, pimozid, kinidin, ranolazin simvastatin, ticagrelor és triazolam. Azoknál a betegeknél, vese- vagy májkárosodás egyidejű alkalmazása ellenjavallt a kolchicin, fezoterodinnal, telitromicin, és solifenacin. Az itrakonazol a CYP3A4 erős inhibitora, növelheti gyógyszerek plazma ezen az úton metabolizálódó útvonal. Súlyos cardiovascularis eseményeket, beleértve a QT-megnyúlás, torsades de pointes kamrai tachycardia, szívmegállást, és / vagy a hirtelen halál is előfordulhat.

Használja a Onmel

Terápiás Osztály: Gombaellenes

Kémiai Osztály: triazol

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatok kapcsolatot kor hatásaival itrakonazol nem végeztek a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Bár a megfelelő vizsgálatok a kapcsolatot a kor hatása itrakonazol nem végeztek az idős populációban, nem geriátriai-specifikus problémák is dokumentálták a mai napig. Az idős betegek azonban sokkal valószínűbb, hogy átmeneti vagy tartós halláskárosodást vagy vese-, máj-, vagy szívproblémák, ami megkövetelheti óvatosság és a kiigazítás a dózist kapó betegeknél az itrakonazol.

Használata előtt Onmel

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert a következők közül bármelyik okozhat fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de elkerülhetetlen lehet bizonyos esetekben. Ha együtt használják, az orvos módosíthatja az adagot, vagy hogy milyen gyakran használja ezt a gyógyszert, vagy kapsz különleges utasításokat az élelmiszer, alkohol, vagy a dohány.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek itrakonazol. Lehet, hogy nem kifejezetten a Onmel. Kérjük, olvassa el gondosan.

Itrakonazol belsőleges oldat másképpen működik, mint az itrakonazol, még ugyanabban a dózisban (több milligramm). Ne kapcsoljuk a kapszulát a belsőleges oldatot, hacsak kezelőorvosa nem mondja.

Ez a gyógyszer jön egy betegtájékoztató. Olvassa el és kövesse az utasításokat a betegtájékoztatót. Beszéljen orvosával, ha bármilyen kérdése van.

Tartsa ezt a gyógyszert a teljes kezelési idő, akkor is, ha jobban érzi magát, miután az első néhány adag. A fertőzés nem tisztázzuk, ha abbahagyja a gyógyszer túl hamar.

Itrakonazol és kell bevenni egy teljes étkezés. Az orális folyadék a legjobb venni éhgyomorra.

Vegye ki a tablettát ugyanabban az időben minden nap.

Mérjük meg az orális folyadék megjelölt kanál vagy gyógyszer csésze. Ha rigó a száj és a torok, helyezzen 10 milliliter (ml) a folyadék a szájába, kiver a szájban néhány másodpercig, majd lenyelni. Ismételje meg ezeket a lépéseket, ha a teljes dózis több mint 10 ml.

Ha ön használ savkötők (pl Maalox®, Mylanta®, Pepcid® Complete, Rolaids® vagy Tums®), hogy a savlekötő legalább 1 órával étkezés előtt vagy 2 órával bevétele után itrakonazol. Ön is lehet az itrakonazol savas ital (például nem diétás kóla), ha szed egy savlekötő.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Helyes használata itrakonazol

Azonnal hívja orvosát vagy gyógyszerészét utasításokat.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a gyógyszer megfelelően működik. A vérvizsgálat lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat.

Ha a tünetek nem javulnak, vagy ha lesz még rosszabb, kérdezze meg orvosát. Lehet, hogy ezt a gyógyszert, több hétig vagy hónapig, mielőtt a fertőzés jobb lesz.

Ne használja az itrakonazol, ha Ön is használja a következő gyógyszerek: ciszaprid (Propulsid®), dizopiramid (Norpace®). dofetilide (Tikosyn®) dronedaron (Multaq®) alkalmazzák (Inspra®), felodipin (Plendil®), irinotekán (Camptosar), lurasidone (Latuda®), metadon (Dolophine®), nizoldipin (Sular®), szájon át adott midazolám (Versed®), pimozid (Orap®), kinidin (Cardioquin®, Quinaglute®), a ranolazin (Ranexa®), ticagrelor (Brilinta®), triazolám (Halcion®), bizonyos gyógyszerek a koleszterinszint (mint például lovastatin, simvastatin, a Mevacor márkanevű, Zocor®) vagy egy ergot gyógyszer (mint például a dihidroergotamin, ergometrin, ergotamin, metilergometrint, Cafergot®, Ergomar®, Wigraine®). Ne használjon itrakonazol együtt kolchicin (Colcrys®), fezoterodinnak (Toviaz®), solifenacin (Vesicare®), vagy telitromicin (Ketek®) ha vese- vagy májbetegségben szenved. Ezen gyógyszerek együttes alkalmazása fokozhatja a kockázata a súlyos mellékhatások.

Óvintézkedések használat közben Onmel

Győződjön meg róla orvosával, ha terhes, vagy teherbe kíván esni, mielőtt elkezdi alkalmazni ezt a gyógyszert egy köröm lábujj vagy fertőzés. Az orális kapszula vagy tabletta nem használható kezelésére onychomycosis terhes nők vagy azok, akik tervezik, hogy teherbe esni. Alkalmazzon hatékony fogamzásgátló használata közben ezt a gyógyszert, és 2 hónap múlva ne használja azt. Ha úgy gondolja, hogy teherbe esett, míg a gyógyszer alkalmazását, értesítse orvosát.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha mellkasi fájdalom, csökkent vizeletmennyiség, kitágult nyaki vénák, extrém fáradtság, rendszertelen légzés, szabálytalan szívverés, légszomj, az arc duzzanata, az ujjak, a lábak, vagy a lábszár, nyomásérzés a mellkas, a problémás légzés, vagy súlygyarapodás. Ezek lehetnek tünetei mellékhatása nevezett pangásos szívelégtelenség.

Ritkán, a gyógyszer okozhat súlyos májbetegségben szenved. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha egynél több ilyen tünet: hasi fájdalom vagy érzékenység, agyag színű széklet, sötét vizelet, csökkent étvágy, láz, fejfájás, viszketés, étvágytalanság, hányinger, hányás, bőrkiütés, duzzanat a láb vagy az alsó lábszár, szokatlan fáradtság vagy gyengeség, vagy sárga szemek vagy a bőr.

Ez a gyógyszer okozhat idegi problémák. Hívja fel orvosát azonnal, ha a bőre úgy érzi, hogy égő, mászik, viszketés, vagy ha zsibbadást, szúró, “bizsergés”, vagy bizsergő érzés bevétele után itrakonazol.

Átmeneti vagy tartós halláskárosodást szenvedhet, miközben ezt a gyógyszert szedi. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha bármilyen változás a hallását.

Ez a gyógyszer szédülést vagy homályos vagy kettős látás. Ne vezessen, vagy mást csinálni, amelyek veszélyesek lehetnek, amíg nem tudja, hogyan hat Önre a gyógyszer.

Győződjön meg arról, hogy orvosa tud bármilyen gyógyszert szed, és nem más gyógyszert is szed, kivéve, ha már beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Onmel Side Effects

Onmel (itrakonazol)

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Candida húgyúti fertőzés flukonazol, Diflucan, itrakonazol, amfotericin B, Amphocin, Sporanox

Aspergillosis, aszpergilloma itrakonazol, amfotericin B, Amphocin, Sporanox, Fungizone, Abelcet

Candidaemia flukonazol, Diflucan, itrakonazol, az amfotericin B, vorikonazol, Amphocin

Hüvelyi gombás fertőzése flukonazol, nisztatin helyileg, klotrimazol helyileg, Diflucan, Acidophilus, mikonazol lokális

 vagy csatlakozz a Onmel támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.