ora film

Használja a Ora film

Terápiás Osztály: érzéstelenítő Helyi

Kémiai Osztály: amino-észter

Ez a gyógyszer orvosi rendelvény nélkül kapható, azonban orvosa speciális útmutatást ad a megfelelő használat és az adag a beteg.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatását benzocaine cukorkákat a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták alatti gyermekek 5 éves korig.

Nem áll rendelkezésre információ a kapcsolat a kor hatását benzocaine geriátriai betegekben.

Használata előtt Ora film

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Tájékoztassa az egészségügyi szakembert, ha bármilyen más vényköteles és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) a gyógyszert.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek benzocaine. Lehet, hogy nem kifejezetten az Ora film. Kérjük, olvassa el gondosan.

Használja ezt a gyógyszert pontosan az orvos utasítása szerint. Ne használjon több ebből a gyógyszerből, ne használja gyakrabban, és ne használja hosszabb ideig, mint irányított. Ehhez fokozhatja a felszívódás a testbe, és a mellékhatások kockázata.

Ezt a gyógyszert kell használni, csak a probléma, hogy az orvos kezelni vagy felsorolt ​​feltételek a csomag irányban. Beszélje meg orvosával, mielőtt azt más problémák, különösen, ha úgy gondolja, hogy egy fertőzés jelen lehet.

Ne használja ezt a gyógyszert, több mint 2 napig ellenőrzése nélkül előbb orvosával.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Ha állapota nem javul 7 napon belül, vagy ha rosszabb lesz, kérdezze meg orvosát.

Hívja fel orvosát azonnal, ha elkezdi súlyos torokfájás vagy torokfájás fordul elő, hogy a magas láz, fejfájás, hányinger vagy hányás. Ezek talán jelei fertőzés.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Helyes használata benzocaine

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Elérhetőség Rx / OTC Rx és / vagy OTC

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Orális és fogászati ​​feltételek benzokain helyileg, Orajel, Anbesol, Orabase, Hurricaine, Cepacol Dual Relief torokfájás, benzo-Jel, Benz-O-Sthetic, Detane, Kank-a

Aftás fekély triamcinolon helyileg, dexametazon, benzo helyileg, Orajel, Anbesol, amlexanox helyileg, ELSŐ Szájvíz BLM, Orabase, benzo-Jel, Aphthasol, Trianex

Óvintézkedések használat közben Ora film

 vagy csatlakozz az Ora film támogató csoport kapcsolatot másokkal, akik hasonló érdekeit.

Ora film Side Effects

Ora film (benzocaine lokális)