oraqix (nem injekciós érzéstelenítő)

Oraqix Jóváhagyta a kormány

Generikus név: Lidocain & Prilokain periodontális Gel 2,5% / 2,5%; A jóváhagyás időpontja: december 19, 2003; Gyártó: Dentspy Pharmaceutical; Kezelés: A periodontális érzéstelenítés

Oraqix egy tű nélküli íny alatti (az alábbiakban a fogíny) érzéstelenítés felnőttek igénylő helyi érzéstelenítés parodontális tasakokban alatt méretezés és / vagy root gyalulás eljárásokat.

Oraqix egy olaj szobahőmérsékleten, így könnyen alkalmazható a periodontális tasakban kezelést igénylő. Miután Oraqix használják megszilárdul testhőmérsékleten egy rugalmas gél, amely lehetővé teszi, hogy a helyén maradjon, míg az érzéstelenítő hatása tart.

Oraqix (lidokain / prilokain lokális)

Oraqix alkalmazzák a gingivális margó körül a kiválasztott fogat segítségével tompa hegyű applikátor. Mérő-és gyökér gyalulás eljárás kezdődhet után 30 másodperccel alkalmazása Oraqix a periodontális tasakba. Az érzéstelenítő hatás időtartama körülbelül 20 perc. Ha az érzéstelenítés kezd elmúlni, Oraqix lehet visszahelyezni, ha szükséges.

Oraqix gél nem alkalmazható a szokásos fogászati ​​érzéstelenítő fecskendőket. Csak akkor használható a Oraqix adagoló. Ne adja Oraqix gél.

Terhesség B kategória Nem bizonyított kockázat emberben

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Altatás fentanil, lidokain helyi, hioszciamin, ketamin, propofol, Levsin, glikopirroiát szukcinilkolin, Robinul, Stadol, butorfanol nubain, rokurónium, EMLA, benzo helyileg, Talwin, nalbufin, Diprivan, etomidate, pentazocin, Xylocaine Jelly, halotán, sevofluranra