oraverse: irányváltó fogászati ​​zsibbadás

Fogorvosi munka – beleértve a tömések, koronák és gyökércsatornák – előírja a helyi érzéstelenítés, amely szintén zsibbad az ajkak, az arc és a nyelv. A zsibbadás tarthat két vagy több órával a beavatkozás után. Ha a száj és az ajkak zsibbad, akkor nehéz mosolyogni, beszélni, sem inni.

Fentolamin-mezilát (OraVerse) felgyorsítja a visszatérő normális érzés következő fogorvosi munka. Tanulmányok azt mutatják, hogy a fentolamin-mezilát – adott injekcióként után fogorvosi munka végeztével – ismét normál érzés az ajkak, az arc és a nyelv gyorsabb, mint a szer nélkül, általában körülbelül egy óra.

Ha egy fogászati ​​eljárás termel lágy szövetek vagy csontfájdalom és egy helyi érzéstelenítő nyújt hosszabb kényelem az eljárás után, a használata a fentolamin-mezilát nem ajánlott.

Hogyan fentolamin-mezilát hatásmechanizmusa nem teljesen ismert, de úgy gondolják, hogy ez növeli a vér áramlását a lágy szövetek a területen. Fentolamin-mezilát csak akkor működik, ha az eredeti érzéstelenítő tartalmaz egy gyógyszert, amely szűkíti a vérerek (érszűkítő), mint például epinefrin.

Fentolamin-mezilát csoportjába tartozik a gyógyszerek okozhatnak alacsony vérnyomás, gyors szívverés és szabálytalan szívritmust. Bár az ilyen események ritka jelentések fentolamin-mezilátot használat, tájékoztassa fogorvosát, ha van egy története szív- vagy érrendszeri (kardiovaszkuláris) betegség.

Fentolamin-mezilát nem ajánlott 6 éves kor alatt a kor vagy a gyermekek számára, akik testsúlya kevesebb mint 33 font (15 kg). Használata fentolamin-mezilát szükség van egy kiegészítő díjat, és nem terjed ki a fogászati ​​ellátást.

Val vel