ortopédiai műtét bénulás

Ortopédiai műtét kezelésére használják feszes izmok és görcsösség kapcsolódó bénulás. Egy bemetszést végeztünk a bőrön át az érintett izom. Részei a izom, majd vágja, hogy kiadja a szorítás.

Miután ortopédiai műtét

Az ortopéd sebészeti beavatkozás típusa végzett kezelésére problémák bénulás attól függ, melyik izomcsoportot érint. Néhány alapvető célja az, hogy lazítsa meg a

Ortopédiai műtét lehet tekinteni, ha a gyermek a CP van

Korrekciók során ortopédiai műtét lehet ideiglenes. Mint egy személy növekszik, ugyanazon izmok vagy más izmokat válhat szűk, ami kontraktúra. További műtétre lehet szükség.

Műtét bármilyen hordozza a vérzés kockázatát, fertőzés vagy az ismételt műtét. Ortopédiai műtét hordozza a további veszélye, hogy megoldja néhány problémát csak, hogy több, mint egy gyermek növekszik és fejlődik.

Az orvosok nem értenek egyet a legjobb korban gyermekek számára CP, hogy a műtét. Műtét elhalasztható a gyermek évnél idősebb 2. Abban az időben, az orvos megpróbálja feloldani sok feszes izmok alatt ugyanazon műtét helyett felszabadító csak egy izom egy időben. Elkerülje az ismételt műtétek számos előnye van, mint például a csökkenő hányszor egy gyereknek szüksége van, hogy menjen a kórházba, csökken az általános töltött idő fizikoterápia, és kevésbé zavar a gyermek iskolai és társadalmi életben.

Mielőtt egy gyermek ortopéd sebészet, fontos meghatározni, hogy ő képes lesz járni az eljárás után. A célok a gyermekek számára, akik járni eltérnek a célokat a gyermekek, akik nem jár.

Töltse ki a műtét adatlap (PDF) (Mi az a PDF dokumentum?), Hogy segítsen felkészülni a műtétet.

Susan C. Kim, MD – Pediatric; Louis Pellegrino, MD – Fejlődési Pediatrics

Szeptember 9, 2014

Ízületek, amelyek korábban merev is könnyebben mozoghatnak. Ugyanakkor az érintett izom gyenge lehet; Néhány ember kell viselni öntött vagy zárójel támogatása olyan terület, ahol a mozgások nem ellenőrzés alatt.

Az izmok, amelyek a csípő felé fordulnak a test (részleges kiadás a csípő záróizom). Ez a műtét növeli csípő mozgását, így a gyermek ülni és járni könnyebben. Azt is lehet tenni, hogy segít megelőzni a csípő ficam gyermekeknél, akik veszélyben vannak; Az izmok a hátsó comb (részleges combhajlító kiadás). Ezek az izmok ellenőrzik a feszültséget a comb és a térd körüli, így a gyermek ülni és járni egy normális testtartás; Ín a boka hátsó (Achilles-ín meghosszabbítása vagy sarok kábel hosszabbító). Ez a műtét segít a gyermek séta egy laposabb lábát.

A csont- és ízületi deformitás, amely fájdalmat okoz vagy akadályozza a funkciót, és egyre rosszabb az idő múlásával; Állandó ízületi merevség (kontraktúra); Kificamodott vagy szabálytalanul működő kötések; A gerincdeformitásos hogy nem javul a többi kezelés A deformitás, ami néhány gondozási funkciók, mint a fürdés, rendkívül nehéz vagy lehetetlen.