Osteosarcoma és MFH Bone kezelés

Oszteoszarkóma általában kezdődik osteoblastokban, melyek olyan típusú csont sejt válik új csontszövet. Osteosarcoma a leggyakoribb serdülőknél. Ez gyakran képezi a végén a hosszú csontok, a test, amely tartalmazza a csontokat, a karok és a lábak. Gyermekek és serdülők esetében, gyakran képezi a csontok mellett a térd. Ritkán osteosarcoma meg lehet találni a lágy szövetek vagy szervek a mellkas vagy a has.

Oszteoszarkóma a leggyakoribb típusa csontrák. Rosszindulatú rostos histiocytoma (MFH) csont egy ritka daganat, a csont. Úgy kezelik, mint osteosarcoma.

Ewing-szarkóma egy másik fajta csontrák, de ez nem terjed ki a jelen összefoglalóban. Lásd az összefoglalót a Ewing-szarkóma kezelése

Bármi, ami növeli a kockázata, hogy a betegség az úgynevezett kockázati tényező. Miután a kockázati tényező, nem jelenti azt, hogy kapsz rákot; nem rendelkező kockázati tényezők nem jelenti azt, hogy nem fog a rák. Beszélje meg gyermeke orvosát, ha úgy gondolja, hogy gyermeke veszélyben lehet. Rizikófaktorai osteosarcoma tartalmazzák a következőket

Ezek és más jelek és tünetek oka lehet oszteoszarkóma vagy MFH vagy más körülmények között. Egyeztessen orvosával, ha gyermeke az alábbiak közül bármelyik

Képalkotó vizsgálatokat végeznek, mielőtt a biopszia. A következő vizsgálatokat és eljárásokat lehet alkalmazni

A sejteket és a szöveteket eltávolítják során biopszia így lehet megtekinteni mikroszkóp alatt egy patológus, hogy ellenőrizze a jeleit a rák. Fontos, hogy a biopsziát lehet végezni egy sebész, aki a szakértő a rák kezelésére a csont. A legjobb, ha a sebész szintén az egyetlen, aki eltávolítja a tumor. A biopszia és a műtéti eltávolítása a daganat terveznek együtt. Az, hogy a biopszia történik befolyásolja, hogy milyen típusú műtét elvégezhető később.

A típus a biopszia, ami történik alapul majd a mérete a tumor, és ahol a szervezetben. Kétféle biopszia hogy lehet használni

A következő teszt is el lehet végezni a szövet, hogy eltávolítják

A prognózis (esélye a hasznosítás) érintik bizonyos tényezők kezelés előtt és után.

A prognózis kezeletlen osteosarcoma és MFH függ a következő

Miután osteosarcoma vagy MFH kezeljük, prognózis is függ, a következő

Kezelési lehetőségek osteosarcoma és MFH függ a következő

Az alkalmazott eljárás annak kiderítésére, hogy a rák átterjedt más testrészek nevezik megállóhelyeken. Mert osteosarcoma és rosszindulatú rostos hisztiocitoma (MFH), a legtöbb beteg; szerint vannak csoportosítva, hogy rák található csak az egyik része a test vagy átterjedt.

A következő vizsgálatokat és eljárásokat lehet alkalmazni

Rák terjedt át a szöveten, a nyirokrendszer, a vér

Ha a rák átterjed egy másik része a test, ez az úgynevezett metasztázis. A rákos sejtek elszakadni ahol elkezdték (a primer tumor) és az utazás a nyirokrendszer vagy vér.

A metasztatikus tumor azonos típusú rák, mint az elsődleges daganat. Például, ha osteosarcoma átterjed a tüdőben, a rákos sejtek a tüdő valójában oszteoszarkóma sejteket. A betegség metasztatizáló oszteoszarkóma, nem tüdőrák.

Időszakos osteosarcoma és rosszindulatú rostos hisztiocitoma (MFH) A csont rák, hogy kiújult (jött vissza), miután kezelik. A rák kiújulhat a csontban vagy más testrészek. Oszteoszarkóma MFH leggyakrabban ismétlődnek a tüdő, csont, vagy mindkettő. Amikor osteosarcoma ismétlődik, akkor általában 18 hónapon belül a kezelés után befejeződött.

Különböző típusú kezelés áll rendelkezésre a gyermekek számára oszteoszarkómában vagy rosszindulatú rostos hisztiocitoma (MFH) csont. Egyes kezelések szabvány (a jelenleg használt kezelés), és néhány jelenleg klinikai kipróbálás. A kezelés; klinikai vizsgálat egy kutatási tanulmány célja, hogy segítsen javítani a jelenlegi kezelések vagy; információt szerezzen az új kezelések a rákos betegek számára. Amikor a klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy; egy új kezelés jobb, mint a standard; kezelést, az új kezelési válhat a standard; kezelés.

Mivel a rákos gyermekek ritka, részt vesz egy klinikai vizsgálatban; meg kéne fontolni. Egyes klinikai vizsgálatok kizárólag a betegeknek, akik nem a kezelés megkezdése után.

A kezelés fogja felügyelni a gyermekgyógyászati ​​onkológus, egy orvos, aki specializálódott kezelésére daganatos gyermekek. A gyermekgyógyászati ​​onkológus működik más gyermek egészségügyi szolgáltatók, akik szakértői kezelésében osteosarcoma és MFH, és akik specializálódtak bizonyos területekre a gyógyszert. Ezek között lehetnek a következő szakemberek

Mellékhatásai a rák kezelésére kezdődik kezelés alatt vagy után, és továbbra is hónapokig vagy évekig nevezzük késői hatásai. Késői hatásai rákkezelés lehetnek a következő

Néhány késői hatások lehetnek kezelni és irányítani. Fontos, hogy beszéljen a gyermek orvosok a hatása a rák kezelésére lehet az a gyermek. (Lásd az összefoglalót utóhatásai Kezelés Childhood Cancer további információkért).

Műtéti eltávolítása a teljes tumor kerül sor, ha lehetséges. Kemoterápia adható a műtét előtt, hogy a daganat kisebb. Ez az úgynevezett neoadjuváns kemoterápia. Kemoterápia adják, így kevesebb csontszövet kell távolítani, és kevesebb a probléma a műtét után.

A következő típusú műtétet lehet elvégezni

Tanulmányok kimutatták, hogy a túlélés az azonos, hogy az első műtét történik egy végtag-megtakarító műtét vagy egy amputáció.

Még ha az orvos eltávolítja a rák látható idején a műtét, a betegek számára is a kemoterápia a műtét után, hogy megöli a rákos sejteket, hogy marad a területen, ahol a daganatot eltávolították, vagy amelyeket átterjedhet más részein a test. Kezelésben kell részesíteni a műtét után, hogy csökkentse annak kockázatát, hogy a rák vissza fog térni, az úgynevezett adjuváns terápia.

Kemoterápia a rák kezelésére használó gyógyszerek megállítani a rákos sejtek növekedését, vagy megöli a sejteket, vagy megállás őket elválasztó. Ha a kemoterápiát szájon át vagy injekció formájában vénába vagy izomba, a gyógyszer a véráramba, és elérheti a rákos sejtek a szervezetben (szisztémás kemoterápia). Ha a kemoterápiát helyezett közvetlenül a cerebrospinalis folyadékba, egy szerv, vagy egy testüreg, mint a has, a gyógyszerek elsősorban a daganatsejteket érinti azokat a területeket (regionális kemoterápia). A kombinációs kemoterápia a használata több mint egy rákellenes gyógyszer. Az, hogy a kemoterápia miatt típusától függ, valamint a rák stádiuma kezelendő.

A kezelés az osteosarcoma és rosszindulatú rostos histiocytózis a csont, a kemoterápia általában adott műtét előtt és után, hogy eltávolítsuk a primer tumor.

csontrák

Sugárkezelés a rák kezelésére használó nagy energiájú röntgen-vagy más típusú sugárzás megöli a rákos sejteket, vagy tartsa őket a nő. Kétféle sugárterápia

Az, hogy a sugárkezelés miatt típusától függ, valamint a rák stádiuma kezelendő.

Osteosarcoma és MFH sejtek nem ölte egyszerűen külső sugárkezelés. Ezt fel lehet használni, amikor egy kis mennyiségű rák marad a műtét után, vagy együtt használható egyéb kezelések.

A szamárium egy radioaktív gyógyszer, amely megcélozza a területeken, ahol a csont sejtek növekednek, mint például a tumor sejtek csont. Ez segít a fájdalom enyhítésére okozta rák a csont, és ez is elpusztítja a vérsejtek a csontvelőben. Azt is kezelésére használják oszteoszarkóma, hogy jött vissza a kezelés után egy másik csont.

A kezelés szamárium követheti őssejt-transzplantáció. Kezelés előtt szamárium, őssejtek (éretlen vérsejtek) eltávolítják a vérből vagy csontvelőből a beteg és fagyasztjuk és tároljuk. Kezelés után szamárium befejeződött, a tárolt őssejtek felolvad, és kapta vissza a beteg keresztül infúzió. Ezek reinfused őssejtek nőnek (és vissza) a szervezet vérsejtek.

Ez az összefoglaló rész ismerteti kezeléseket is tanulmányozták klinikai vizsgálatokban. Lehet, hogy nem említi minden új kezelési tanulmányozzák. Információ folyamatban lévő klinikai vizsgálatok elérhető ezen a fórumon.

Célzott terápia olyan kezelés, amely használ gyógyszerek vagy egyéb anyagok megtalálni és a támadás konkrét rákos sejteket anélkül, hogy károsítaná a normál sejtek. Kináz-gátló kezelés és monoklonális antitest terápia típusú célzott terápia vizsgált klinikai vizsgálatokban osteosarcoma.

Kináz-gátló kezelés blokkolja a szükséges fehérje a rákos sejtek osztódása során. Szorafenib egy típusú kináz inhibitor terápia vizsgált kezelésére visszatérő osteosarcoma.

A monoklonális antitest terápia a rák kezelésére használó antitestek történt a laboratóriumban, egyetlen típusú immunrendszer sejt. Ezek az antitestek anyagok azonosítására ráksejtekre vagy normális anyagokat, amelyek segítenek a rákos sejtek növekedését. Az antitestek tulajdonítanak anyagok és megölik a rákos sejteket, megakadályozzák a növekedés, vagy tartsa őket terjedését. A monoklonális antitesteket adott infúzió formájában. Ezek alkalmazhatók önmagukban vagy szállítására gyógyszerek, toxinok, vagy radioaktív anyagok közvetlenül a rákos sejteket. Denosumab, dinutuximab, és glembatumumab monoklonális antitestek vizsgált kezelésére visszatérő osteosarcoma.

Egyes betegeknél, részt vesz egy klinikai vizsgálat lehet a legjobb kezelés választás. Klinikai vizsgálatok részét képezik a rákkutatás folyamatot. Klinikai vizsgálatok, hogy kiderüljön, ha új rákos kezelések biztonságosak és hatékonyak, vagy jobb, mint a standard kezelést.

Sok mai standard kezelése a rák alapuló korábbi klinikai vizsgálatokban. A betegek, akik részt vesznek a klinikai vizsgálat részesülhet a standard kezelés vagy az elsők között kap új kezelés.

A betegek, akik részt vesznek a klinikai vizsgálatokban is javítani az utat rák fogják kezelni a jövőben. Még ha a klinikai vizsgálatok nem vezetnek hatékony új kezelések, gyakran választ fontos kérdésekre, és segíthetik a kutatás előre.

Néhány klinikai vizsgálatokban csak olyan betegek esetében, akik még nem kaptak kezelést. Más vizsgálatok vizsgálati kezelések a betegek, akiknek a rák nem ütött jobban. Vannak klinikai vizsgálatok, amelyek próbára új módon megállítani a rák ismétlődő (jön vissza), vagy csökkentse a mellékhatások a rák kezelésére.

Klinikai vizsgálatok zajlanak sok részén az országban. Lásd a kezelési lehetőségei következő részben a linkeket a jelenlegi kezelési klinikai vizsgálatokban. Ezeket lekért lista a klinikai vizsgálatokban.

Egyes vizsgálatok történtek vala, hogy diagnosztizálják a rákot, vagy hogy megtudja, a színpadon a rák lehet ismételni. Egyes vizsgálatok kell ismételni, hogy milyen jól működik a kezelés hatásosságát. Döntéseket arról, hogy továbbra is, a változás, vagy hagyja abba a kezelést lehet alapozni az ezen vizsgálatok eredményét.

Egyes vizsgálatok továbbra is tenni időről időre a kezelés után véget ért. A fenti vizsgálatok eredményeit az tudja mutatni, ha a gyermek állapota megváltozott, vagy ha a daganat kiújult (jön vissza). Ezek a vizsgálatok néha nyomon követési vizsgálatok vagy kivizsgálások.

A kezelés magában foglalhatja a következő

lokalizált osteosarcoma és lokalizált gyermekkori rosszindulatú rostos hisztiocitoma csont.

tüdőáttét

Amikor osteosarcoma vagy rosszindulatú rostos hisztiocitoma (MFH) terjed, általában átterjed a tüdőben. Kezelése osteosarcoma és MFH tüdő áttétek lehetnek a következő

Csontáttét vagy csontot tüdőáttét

Oszteoszarkóma és rosszindulatú rostos hisztiocitóma átterjedhet egy távoli csont és / vagy a tüdőben. A kezelés magában foglalhatja a következő

metasztatikus osteosarcoma és metasztatikus gyermekkori rosszindulatú rostos hisztiocitoma csont.

A kezelés visszatérő osteosarcoma és rosszindulatú rostos hisztiocitoma csont között lehetnek a következő

visszatérő osteosarcoma és visszatérő gyermekkori rosszindulatú rostos hisztiocitoma csont.

osteosarcoma és rosszindulatú rostos hisztiocitoma csont, lásd az alábbi

Ez a rák információs összefoglaló naprakész információkkal, a kezelés osteosarcoma és rosszindulatú rostos hisztiocitoma csont. Ez azt jelentette, hogy tájékoztassa és segítse a betegek, a családok, és a gondozók.

Gyermekgyógyászati ​​kezelés Editorial Board.

A klinikai vizsgálat egy tanulmányt, hogy válaszoljon egy tudományos kérdés, mint például, hogy egy kezelés jobb, mint a másik. Vizsgálatok régebbi vizsgálatok alapján, és a tanultak a laboratóriumban. Minden próba választ bizonyos tudományos kérdések annak érdekében, hogy új és jobb módja, hogy segítsen rákos betegek. A kezelés során a klinikai vizsgálatokban, információkat gyűjtenek a hatását az új kezelés, és milyen jól működik. Ha a klinikai vizsgálat azt mutatja, hogy az új kezelés jobb, mint egy jelenleg használt, az új kezelési válhat “standard”. A betegek akarok gondolni részt vesz egy klinikai vizsgálatban. Egyes klinikai vizsgálatok kizárólag a betegeknek, akik nem a kezelés megkezdése után.

Pediatric kezelés Editorial Board. Osteosarcoma és rosszindulatú rostos hisztiocitoma Bone kezelés. Bethesda, MD: / típusok / csont / beteg / osteosarcoma-kezeléssel. . [PMID: 26389380]