ovrette orális, implantáció, parenterális

Progestins hormonok.

Használja a Ovrette

A kis dózisú progesztinek fogamzásgátlásra használják a terhesség megelőzésére. Egyéb elnevezések csak progesztogén orális fogamzásgátlók minipills és csak progesztogén tablettát (POP). Progestins megakadályozza megtermékenyítés megakadályozza a női petesejt teljes kibontakozását.

Továbbá, progesztinek változásokat okozhat a megnyitón a méh, mint például megvastagodása a méhnyak-váladék. Ez megnehezíti a partner spermium eléri a petesejtet. A megtermékenyítés a nő tojás partnere sperma kevésbé valószínű, miközben ő vesz, fogadó, vagy egy gesztagén, de előfordulhat. Még így is, a progesztinek megnehezítheti a megtermékenyített petesejt, hogy ragaszkodjatok a falak a méh, ami megnehezíti, hogy terhes.

Nem fogamzásgátló módszer 100 százalékos a hatékony. Tanulmányok azt mutatják, hogy kevesebb, mint 1 minden 100 nő esik teherbe az első évben felhasználási után helyesen veszi az injekció időben. Kevesebb, mint 10 minden 100 nők, akik progesztinek helyesen szájon fogamzásgátlás ideje alatt teherbe a kezelés első évében. Módszerekkel, amelyek nem működnek olyan jól tartalmazzák óvszer, diafragma, vagy spermicid. Beszélje meg orvosával, milyen lehetőségek vannak a fogamzásgátló.

Progeszteron fogamzásgátlók csak orvosával receptet.

Hogy bizonyos közölje orvosával, ha bármilyen speciális diéta, mint például az alacsony nátriumtartalmú vagy alacsony cukortartalmú étrend.

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a gyógyszer ebben a csoportban, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például élelmiszerekhez színezékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Progestins volna használni a tizenévesek és nem kimutatták, hogy a különböző mellékhatások, vagy probléma, mint azok a felnőttek. Meg kell venni csak progesztogén orális fogamzásgátlók minden nap annak érdekében, hogy működjenek. Progestins nem véd a szexuális úton terjedő betegségek, a kockázati tényező a tizenévesek. Nem ismert, hogy a Depo-Provera Fogamzásgátló Injection problémákat okoz a csontok fejlődését és növekedését a tizenévesek és a fiatal nők. Fontos, hogy az orvos ellenőrzi rendszeresen a növekedési problémák, különösen akkor, ha már használják ezt a gyógyszert, 2 évig vagy tovább.

A diéta fontosságáról

Ezt a gyógyszert tesztelt, és nem észlelték a különböző mellékhatások, vagy probléma az idős emberek, mint ez a felnőtteknél.

Használata csak progesztogén fogamzásgátló szedése terhesség alatt nem ajánlott. Az orvosok meg kell mondani, ha a terhesség gyanúja. Ha véletlenül terhesség alatt használják, progesztinek használt fogamzásgátló nem okozott problémát.

Bár progesztinek átjut az anyatejbe, a kis dózisú progesztinek használt fogamzásgátló nem mutatták ki, hogy problémát okozhat a szoptatott csecsemőknek. Progestins használt fogamzásgátló ajánlott szoptató anyáknak, ha fogamzásgátló van szükség.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha bármelyiket szedi ezeket a gyógyszereket, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Gyógyszerek szedése ebben az osztályban minden a következő gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled egy gyógyszert ebben az osztályban, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Gyógyszerek szedése ebben az osztályban minden a következő gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszerek használatáról ebben az osztályban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a megfelelő használata számos olyan terméket, amely progeszteront fogamzásgátlót. Lehet, hogy nem kifejezetten a Ovrette. Kérjük, olvassa el gondosan.

Ahhoz, hogy a használata a progeszteront a biztonságos és megbízható, amennyire csak lehetséges, meg kell értenünk, hogyan és mikor kell bevennie, és milyen hatások várhatók. Progestins fogamzásgátló általában jön beteg irányban. Előtt figyelmesen olvassa el a jelenleg vagy a gyógyszer alkalmazását.

A progesztinek nem nő védelme a szexuális úton terjedő betegségek (STD-k), beleértve a humán immundeficiencia vírus (HIV), vagy szerzett immunhiányos szindróma (AIDS). Használata latex (gumi) óvszer vagy absztinencia védelemre javasolt ezekkel a betegségekkel.

Vedd ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, és nem veszik meg hosszabb ideig, mint az orvos rendelt. Ehhez növelheti a mellékhatások kialakulásának esélyét. Próbálja meg, hogy a gyógyszer ugyanabban az időben minden nap, hogy csökkentsék a mellékhatások lehetősége, és hogy azt a munkát, annál jobb.

Amikor levonorgestrel tablettára sürgősségi fogamzásgátlásra

Amikor a medroxiprogeszteron injekció dózisforma fogamzásgátlás

Amikor orális progeszteron formában

Kövesse az orvos utasításait, hogy a menetrend a megfelelő időben, hogy kap egy injekciót progesztinek fogamzásgátlásra.

Az adag gyógyszer ebben az osztályban különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adagok ezen gyógyszerek. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Használata előtt Ovrette

Azonnal hívja orvosát vagy gyógyszerészét utasításokat.

Az orális adagolási forma (tabletták)

Injekció formában

Gyerekektől távol tartandó.

Tárolja a gyógyszert egy zárt tartályban szobahőmérsékleten, hőtől, nedvességtől, és közvetlen fény. Tartsa a fagytól.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások. Ez lehetővé teszi, hogy az adagot módosítani kell, hogy a változó igényeknek, és lehetővé teszi a nem kívánt hatásokat kell kimutatni. Ezek a látogatások rendszerint 12 havonta, ha szedi progesztinek szájon fogamzásgátló.

Progestins szédülést okozhat néhány emberben. Győződjön meg arról, hogyan reagál a ezt a gyógyszert, mielőtt gépjárművet vezetne, gépeket használ, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha nem éber.

Helyes használata progeszteron fogamzásgátlók

Lehetséges, hogy bizonyos dózisú progesztinek okozhat átmeneti elvékonyodása a csontok megváltoztatásával a hormon egyensúlyt. Fontos, hogy orvosa tudja, ha van egy nagyobb a csontritkulás veszélye. Vannak dolgok, amelyek növelhetik a kockázatot osteoporosis dohányzás, az alkoholról, figyelembe vagy ivás nagy mennyiségű koffein, és akiknek családjában az osteoporosis, vagy törékeny csontok. Egyes gyógyszerek, mint például a szteroidok (kortizon-szerű gyógyszerek), vagy antikonvulzív (lefoglalás gyógyszerek) is okozhat a csontok elvékonyodását. Különösen fontos, hogy tájékoztassa kezelőorvosát minden kockázati tényező, ha szed Depo-Provera® Fogamzásgátló Injection vagy Depo-SubQ Provera® 104. Ezek fogamzásgátló okozhat a csont ásványi anyag sűrűsége. Orvosa helyettesítheti ezeket fogamzásgátlók egy másikat.

Hüvelyi vérzés különböző mennyiségű között előfordulhatnak a rendszeres menstruációs ciklus első 3 hónapjában. Ez nem szokatlan, és nem jelenti azt, hogy abba a gyógyszert. Ezt néha pecsételő amikor a vérzés enyhe, vagy áttöréses vérzés, ha ez nehezebb. Ha ez bekövetkezik, folytassa a szokásos adagoláshoz. Kérdezze meg orvosát

Kimaradt menstruációs ciklus előfordulhat. Ha úgy gondolja, a terhesség, akkor azonnal hívja orvosát.

Ha a tervek szerint az elvégzett laboratóriumi vizsgálatok, értesítse orvosát, hogy szed a progeszteront. Progestins lehet változtatni bizonyos eredményeket.

Az alábbi gyógyszerek csökkenthetik a hatékonyságát progesztinek fogamzásgátlás

Néha az orvos alkalmazhatja ezeket a gyógyszereket a progesztinek fogamzásgátlásra, de az orvos megadja speciális irányokat követni, hogy ellenőrizze, hogy a progeszteront megfelelően működik. Annak érdekében, hogy a terhesség, egy második fogamzásgátló módszert együtt progeszteront, amikor is használ gyógyszert, amely csökkentheti a hatékonyságát a progeszteron. Ha ön használ medroxiprogeszteron injekciós fogamzásgátló, továbbra is használja a back-up fogamzásgátló módszert, amíg van a következő injekció, akkor is, ha a gyógyszer befolyásolja fogamzásgátló megszűnt. Ha használja a tabletták, továbbra is használja a back-up fogamzásgátló módszert egy teljes ciklus (vagy 4 hét), akkor is, ha a gyógyszer befolyásolja fogamzásgátló megszűnt.

Ha hányni orális csak progesztogén fogamzásgátló bármilyen okból néhány órán belül bevétele után, ne vegye be még egy adagot. Térjen vissza a szokásos adagolási ütemtervet és egy kiegészítő back-up fogamzásgátló módszert 48 órán át.

Óvintézkedések használat közben Ovrette

Ovrette Side Effects

Ha kapsz levonorgestrel tabletta sürgősségi fogamzásgátlásra és hányás jelentkezik követő 1 órán belül figyelembe sem a gyógyszer adagjának, forduljon orvoshoz, hogy vizsgálja meg, hogy az adagot meg kell ismételni.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Nem minden a fent felsorolt ​​mellékhatások számoltak minden egyes ilyen gyógyszerek, de ezek számoltak legalább az egyiket. Minden progesztinek hasonlóak, így a fentiek közül bármelyik mellékhatások fordulhatnak elő az ilyen gyógyszerekkel.

Miután hagyja abba a gyógyszer, a szervezet időre lehet szüksége az átálláshoz. Az időtartam ehhez szükséges mennyiségétől függ a gyógyszer amit használtál és milyen hosszú ideig használta. Ez alatt az idő alatt, kérdezze meg kezelőorvosát, ha bármilyen, a következő mellékhatásokat

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.